<strong>GILMORE GIRLS:</strong> Siste episode av Gilmore Girls ble sendt i 2007. I november får vi endelig møre Rory og Lorelai igjen.   Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album
GILMORE GIRLS: Siste episode av Gilmore Girls ble sendt i 2007. I november får vi endelig møre Rory og Lorelai igjen. Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album Vis mer

Gilmore Girls

Endelig er den offisielle «Gilmore Girls»-traileren her!

Som vi gleder oss til å se Lorelai og Rory på TV-skjermen igjen 25. november.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne alle «Gilmore Girls»-fans juble høyt da Netflix bekreftet at den populære TV-serien, som ble sendt på TVNorge fra 2000 til 2007, skulle gjøre et comeback. (Pssst, her er KK.no-redaksjonens favorittserier på Netflix!)

I samarbeid med Warner Bros, har Netflix laget fire splitter nye episoder. «Hva! Bare fire episoder?», tenker du kanskje nå. Slapp av, episodene vil vare i 90 minutter så det blir nesten som å se fire «Gilmore Girls»-filmer. 

<strong>MANGE KJENTE FJES:</strong> Alexsis Bledel (Rory), Lauren Graham (Lorelai) og Kelly Bishop (Emily) eller alle med i den nye sosongen av Gilmore Girls. Men hvor har det blitt av Edward Herrmann som spilte Rorys bestefar?  Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album
MANGE KJENTE FJES: Alexsis Bledel (Rory), Lauren Graham (Lorelai) og Kelly Bishop (Emily) eller alle med i den nye sosongen av Gilmore Girls. Men hvor har det blitt av Edward Herrmann som spilte Rorys bestefar? Foto: WARNER BROS. TELEVISION / Album Vis mer

Men vil de kjente og kjære karakteren fortsatt være med? Ja da, Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Scott Patterson (Luke), Kelly Bishop (Emily), Sean Gunn (Kirk) og Keiko Agena (Lane) skal alle være med i den nye sesongen.

Ifølge Seoghør.no ble flere fans rystet da skuespiller Melissa McCarthy (45), som spilte rollen som den bakeglade og alltid smilende kafeeieren Sookie, skrev på Twitter tidligere i år at hun ikke engang hadde blitt spurt om å bli med på gjenforeningen. 

Da McCarthy gjestet talkshowet «Ellen DeGeneres» tidligere i år avslørte hun imidlertid at hun har ordnet timeplanen slik at hun også kan være en del av comebacket.

- «Gilmore Girls» var svært nært hjertet mitt i fire år, og jeg fikk ikke timeplanen til å fungere i forhold til innspillingen. For halvannen time siden fikk jeg vite at jeg får til å bli med. Jeg er i ekstase, strålte skuespilleren under talkshowet, ifølge Huffington Post.

I sommer fikk vi endelig den første smakebiten på den nye sesongen: En teaser på halvannet minutt hvor Lorelai og Rory har en av sine gode gamle mor-datter-samtaler. 

Denne uken ble den offisielle traileren sluppet, og her kommer de med flere små avsløringer. Blant annet er Rorys bestefar - Richard Gilmore, gått bort (skuespiller  Edward Herrmann døde av kreft i 2014) og en av hennes heteste flammer - Jess Mariano (spilt av Milo Ventimiglia) gjør comeback! Skal vi tro traileren har vi også mange koselige stunder i vente. Som vi gleder oss til å se Lorelai, Rory, Luke og de andre i den fiktive småbyen «Stars Hollow» på TV-skjermen igjen! 

Se den offisielle traileren her: 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer