Endelig er traileren til sesong 3 av «Stranger Things» her!

Nå er det bare å glede seg til 4. juli.

TILBAKE: Denne gjengen er omsider tilbake på Netflix i juli – og nå er den første traileren sluppet. FOTO: Netflix
TILBAKE: Denne gjengen er omsider tilbake på Netflix i juli – og nå er den første traileren sluppet. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

Det er mange grunner til at vi gleder oss til sommeren: Sol og varme, sene netter som aldri blir mørke, bading fra bryggekanten, muligheten til å kle oss fint uten at det blir skjult under en diger boblejakke og vinterstøvler...

Og nå en ny sesong av «Stranger Things»!

For en snau time siden ble første trailer til tredje sesong av Netflix' vilt populære originalserie sluppet, og det ble samtidig avslørt at premieren blir – markér kalenderen! – 4. juli.

I den nærmere tre minutter lange snutten får vi et gjensyn med alle de kjente og kjære karakterene: Deriblant Will, Dustin, Mike, Lucas og selvfølgelig Eleven.

(Visste du forresten av Millie Bobby Brown – det 15 år gamle talentet som portretterer ungjenta med overnaturlige evner – visstnok dater David Beckhams sønn, Romeo? Dét melder blant annet Mirror.)

Vi blir også underholdt med en salig blanding av tivoli og fornøyelse, og illevarslende klipp som gir oss en pekepinn på hva gjengen har å frykte fremover.

Mot slutten får vi i tillegg en titt på en ny versjon av monsterne fra de to tidligere sesongene, og de blir ikke akkurat mindre ekle med årene...

LES OGSÅ: Du bør unngå «Hereditary» dersom du ønsker å sove igjen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer