Skjønnheten Og Udyret

Endelig får vi en smakebit på de første bildene fra «Skjønnheten og Udyret»!

Som vi gleder oss til mars 2017!

«SKJØNNHETEN OG UDYRET»: «Skjønnheten og Udyret» fra 1991 kommer i ny drakt mars 2017! Nå har de første bildene endelig blitt sluppet!  Foto: Skjermdump: Instagram
«SKJØNNHETEN OG UDYRET»: «Skjønnheten og Udyret» fra 1991 kommer i ny drakt mars 2017! Nå har de første bildene endelig blitt sluppet! Foto: Skjermdump: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg hylte av glede da jeg fikk vite at «Skjønnheten og Udyret» skulle komme i ny drakt i løpet av mars 2017! At jeg er stor fan av Disney-filmer er det ingen tvil om, og jeg har benka meg foran nyinnspillingen av både «Tornerose» og «Askepott», men «Skjønnheten og Udyret», som kom først i 1991 har helt klart vært min store favoritt! 

Og nå er endelig de første bildene fra filmen her! (Se alle bildene nederst i saken!)

Filmen handler om en vakker, men arrogant prins som blir offer for en forbannelse og forvandles til et udyr med et grufullt utseende. Den eneste måten å bryte forbannelsen på er å finne noen som kan elske han for den han er – før det er for sent! Fortelleren stiller imidlertid det kritiske spørsmålet, «hvem vil noen gang elske et udyr»? Ved en tilfeldighet noen år senere havner den vakre Belle på slottet for å redde faren sin. Lysestaken Lymiere, klokken Kloksworth og alle de andre forheksede gjenstandene gjør alt de kan for at romansen mellom henne og udyret skal begynne å spire - vil forbannelsen bli brutt?

LES OGSÅ: Her er de første bildene fra «Fifty Shades Darker»!

Ifølge Filmweb.no ventes en nye kinofilmen, som vil bli vist i både 2D og 3D, å komme på kinoskjermen 17. mars 2017. I den populære Disneyfilmen kan vi også vente oss en strålende rolleliste, med «Harry Potter»-skuespiller Emma Watson (26) i hovedrollen som Belle og «Downton Abbey»-stjernen Dan Stevens (33) i rollen som Udyret (prinsen). Luke Evans (37) har fått rollen som Gaston, mens «Love Actually»-skuespiller Emma Thompson (57) og «Sophie's Choice»-stjernen Kevin Kline (68) er bekreftet til filmen som Fru Potts og Belles far, Maurice. I tillegg har «Frost»-stjernen Josh Gad (35) fått en rolle i filmen, og skal spille Gastons sidekick, Le Fou.

LES OGSÅ: Endelig er den offisielle «Gilmore Girls»-traileren her!

Herregud, som vi gleder oss til denne magiske filmen kommer på kino! I mellomtiden kan du glede deg over den lille smakebiten som har kommet, både trailer og helt ferske bilder fra Entertainment Weekly.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer