FIFTY SHADES FREED: Nå har teaseren til Fifty Shades Freed blitt sluppet!  Foto: Skjermdump YouTube
FIFTY SHADES FREED: Nå har teaseren til Fifty Shades Freed blitt sluppet! Foto: Skjermdump YouTube Vis mer

Fifty Shades Of Grey

Endelig får vi se mer av Fifty Shades Freed!

Det ser ut som Anastasia og Christian ikke kan få nok av hverandre i den 30 sekunder lange snutten.

Noen ganger er det ekstra deilig å være en ekte «Fifty Shades»-fan - og det spesielt når uventede overraskelser dukker opp. For hvem skulle tro at den andre teaseren til «Fifty Shades Freed», den siste filmen i «Fifty Shades»-serien, ville bli sluppet allerede nå, ni måneder før premieren!? Du kan se teaseren her! 

Nå tenker du kanskje «Er ikke dette den første teaseren som har blitt sluppet?». Nei, dette er den andre teaseren, den første fikk vi allerede se i kinosalen i februar. Etter rulleteksten til «Fifty Shades Darker» dukket det nemlig opp en snutt hvor vi blant annet fikk se Anastasia stå hvit brud. (Pssst, her er vår anmeldelse av åretes heiteste film «Fifty Shades Darker».)

Men tilbake den andre teaseren! Hva forteller den oss? Jo, vi har i alle fall en heit europeisk bryllupsreise i vente - med x antall heite scener av Christian Grey i bar overkropp. Jeg skjønner godt hvorfor Anastasia er så lur i blikket der hun ligger på solsengen og observerer sin nye ektemann. Altså bare se på han: 

FIFTY SHADES FREED: Anastasia liker det hun ser på stranda.  Foto: Skjermdump YouTube
FIFTY SHADES FREED: Anastasia liker det hun ser på stranda. Foto: Skjermdump YouTube Vis mer

LES OGSÅ: Dakota Johnson snakker ut om de rykende heite sexscenene med Jamie Dornan

Dersom du er en av dem som har lest alle tre bøkene vet du at «Fifty Shades Freed» byr på langt mer enn en romantisk, klissete bryllupsreise. Vi får bli med til Aspen, se enda mer til Anastasias tidligere sjef Jack Hyde og en kidnapping(?!) vil finne sted - spennende! Hvorvidt vi vil få se dette i filmen vil tiden vise - det er tross alt opp til regissør James Foley å bestemme. Original historien eller ikke, jeg tror vi har MYE Spennende i vente. 

LES OGSÅ: Det kommer en usensurert versjon av Fifty Shades Darker!