Anders Baasmo

- Endelig fikk jeg krysset det av på bucketlisten!

Nordsjøen-aktuelle Anders Baasmo har fått oppfylt guttedrømmen.

ANDERS BAASMO: Skuespiller Anders Baasmo er aktuell i storfilmen Nordsjøen som har premiere i oktober. Her fra en tidligere anledning med kompisen Tobias Santelmann i Beverly Hills. FOTO: Tore Meek / NTB
ANDERS BAASMO: Skuespiller Anders Baasmo er aktuell i storfilmen Nordsjøen som har premiere i oktober. Her fra en tidligere anledning med kompisen Tobias Santelmann i Beverly Hills. FOTO: Tore Meek / NTB Vis mer
Publisert

Storfilmen Nordsjøen har allerede høstet gode kritikker, og fredag kveld var det duket for premierefest på Colosseum med skuespillere, crew og kjentfolk.

KK møtte skuespiller Anders Baasmo (45) i forkant av premieren, og han fortalte entusiastisk at han endelig har fått oppfylt en guttedrøm - nemlig å spille i en actionfylt spillefilm på plattform med ekte helikopterscener.

- Jeg leste manus og syntes at det var spennende! Gutten i meg våknet opp, og det å få være med ut på plattform er noe jeg har hatt lyst til å krysse av på listen over ting man har lyst til å oppleve, forklarer Baasmo.

- Var det grunnen til at du takket ja til å spille i Nordsjøen?

- Det var mange grunner til det, og dette var én av dem. Men jeg har kjent regissør John Andreas lenge, og vi debuterte faktisk sammen i filmen Buddy i 2003. Han som fotograf og jeg som skuespiller.

- Det var det jo absolutt en spektakulær film å få lov til å være med i, og det var tiltrekker dét også! sier Baasmo til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer