«Making a Murderer»:

Endelig kommer oppfølgeren til «Making a Murderer»

Hva skjer med Steven Avery nå?

«MAKING A MURDERER»: Steven Avery er dømt for drapet på Teresa Halbach, men flere mener han er uskyldig. FOTO: Making a Murderer
«MAKING A MURDERER»: Steven Avery er dømt for drapet på Teresa Halbach, men flere mener han er uskyldig. FOTO: Making a Murderer Vis mer
Publisert

Endelig kommer oppfølgeren til den populære Netflix-serien «Making a Murderer». Det var i 2015 at hele verden ble engasjert i drapet på fotografen Teresa Halbach, og mysteriet om hvem som egentlig gjorde det.

Det er magasinet Deadline som nå melder om at oppfølgeren endelig er i produksjon, og dermed kan vi forvente å se en oppfølger om ikke alt for lenge.

LES OGSÅ: Steven Avery nektes ny rettsak

En oppfølger

Serien, som har fått navnet «Convicting a Murderer», er imidlertid ingen ny sesong av serien slik vi ble kjent med. Den vil fokuserer på en annen synsvinkel enn den vi fikk se forrige gang. Denne gangen får vi et dypere innblikk i politiets arbeid i forhold til rettssaken.

- Da «Making a Murderer» ble laget var det mange i politiet og myndighetene som ikke kunne delta i serien. Det bidro til en ensidig analyse av saken. Denne oppfølgeren vil følge opp påstandene om at politiet gjorde noe feil, men med et mye bredere perspektiv, forteller produsent Shawn Rech til Deadline.

- Vi kommer til å presentere alle bevisene vi har funnet, både i forhold til forsvar og angrep, og detter se om seerne føler det samme for saken som de gjorde for to år siden, sier Rech.

LES OGSÅ: «Making a Murderer»-profilens eksforlovede: - Han er et monster!

Ingen premieredato

Til tross for at Netflix ga grønt lys til denne oppfølgeren for en stund siden, har vi fremdeles ikke noen konkret premieredato å forholde oss til.

Det vi imidlertid vet er at oppfølgeren vil inneholde åtte episoder, og vi gleder oss til de endelig kommer på skjermen!

Rech og medprodusent Andrew Hale har tidligere laget en dokumentar kalt «Murder in the Park», som tok for seg saken om Alstory Simon, en mann som ble feildømt for et dobbelt drap i 1982.

Du kan se traileren til dokumentaren nedenfor:

LES OGSÅ: Jospeh Evans Jr. hevder at Steven Avery innrømmet drapet til ham

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer