Fyrstinne Charlene

Endelig sammen med tvillingbarna igjen

Det var tydelig å se at fyrstinnen hadde godt av litt etterlengtet tid med sine to barn.

FYRSTINNE CHARLENE: Tobarnsmoren fyrstinne Charlene holdt et godt tak rundt datteren prinsesse Gabriella under Formula E-løpet i Monaco i slutten av april. Også til stede var sønnen prins Jacques og ektemannen fyrst Albert. FOTO: NTB
FYRSTINNE CHARLENE: Tobarnsmoren fyrstinne Charlene holdt et godt tak rundt datteren prinsesse Gabriella under Formula E-løpet i Monaco i slutten av april. Også til stede var sønnen prins Jacques og ektemannen fyrst Albert. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har vært preget av opp- og nedturer for tobarnsmoren fyrstinne Charlene (44) av Monaco, ettersom hun har vært inn og ut av sykehus som følge av komplikasjoner etter en øre-nese-hals-infeksjon.

Gleden var derfor ekstra stor, da hun endelig fikk kvalitetstid sammen med ektemannen fyrst Albert (64) og tvillingbarna prinsesse Gabriella og prins Jacques (7).

ENDELIG: Savnet etter mamma fyrstinne Charlene har vært stort for de to barna på syv år. FOTO: NTB
ENDELIG: Savnet etter mamma fyrstinne Charlene har vært stort for de to barna på syv år. FOTO: NTB Vis mer

God stemning

Firerbanden var til stede under Formula E-verdenscupen som ble avholdt i Monaco den siste helgen i april, og det var tydelig å se at fyrstinnen hadde godt av litt etterlengtet tid med sine to tvillingbarn.

KOS: Fyrstinne Charlene og datteren prinsesse Gabriella har et svært nært bånd. FOTO: NTB
KOS: Fyrstinne Charlene og datteren prinsesse Gabriella har et svært nært bånd. FOTO: NTB Vis mer

Store deler av tiden holdt hun et godt tak rundt datteren Gabriella, og mamma Charlene lo og tullet med sine to barn.

Også fyrst Albert var i slaget, og satte nok ekstra stor pris på å endelig ha kona ved sin side igjen. Også han lagde ablegøyer foran publikum.

ABLEGØYER: Pappa fyrst Albert og barna Gabriella og Jacques måtte holde seg for ørene under Formel E-løpet. FOTO: NTB
ABLEGØYER: Pappa fyrst Albert og barna Gabriella og Jacques måtte holde seg for ørene under Formel E-løpet. FOTO: NTB Vis mer

Ekteparet giftet seg i Monaco 1. og 2. juli 2011. Først i en borgerlig seremoni, og dagen etter i en religiøs seremoni.

Rykter om ekteskapsproblemer

Ettersom fyrstinnen har vært inn og ut av sykehuset, og i flere perioder vært nødt til å tilbringe lange perioder i hjemlandet Sør-Afrika, har de to vært utsatt for rykter om problemer i ekteskapet.

Dette er noe de begge to hardnakket har avvist.

- Jeg må mest sannsynlig gjenta det flere ganger, men dette har ingenting å gjøre med vårt forhold. Jeg ønsker å gjøre det veldig klart. Dette handler ikke om problemer innad i relasjonen vår; ingenting å gjøre med forholdet oss som mann og kone. Dette er av en helt annen natur, sa fyrst Albert i et intervju med amerikanske People i november 2021.

STORT SAVN ETTER MAMMA: Prins Albert II med tvillingbarna Gabriella og Jacques på balkongen på palasset i Monaco under nasjonaldagen 19. november 2021. Da måtte Charlene utebli fra feiringen som følge av sykdom. FOTO: NTB
STORT SAVN ETTER MAMMA: Prins Albert II med tvillingbarna Gabriella og Jacques på balkongen på palasset i Monaco under nasjonaldagen 19. november 2021. Da måtte Charlene utebli fra feiringen som følge av sykdom. FOTO: NTB Vis mer

- Albert er min klippe og styrke, og uten hans kjærlighet og støtte hadde jeg aldri klart å komme meg gjennom denne smertefulle tiden, har fyrstinnen tidligere uttalt.

Det var med andre ord svært etterlengtet kvalitetstid den royale firerbanden hadde med hverandre, og det var tydelig å se under Formel E-løpet at de storkoste seg i hverandres selskap.

DELTE UT PRIS: Mor og datter hadde fått en felles oppgave under Formula E-løpet i Monaco i april. FOTO: NTB
DELTE UT PRIS: Mor og datter hadde fått en felles oppgave under Formula E-løpet i Monaco i april. FOTO: NTB Vis mer

Charlene og barna hadde også fått i oppdrag å dele ut pokal til de som havnet på pallen - en oppgave som mor og barn så ut til å trives godt med!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer