Charlotte Casiraghi

Endelig viser Charlotte Casiraghi frem sin skjønne sønn!

For første gang vinket Raphaël Casiraghi til folket fra balkongen på fyrstepalasset.

CHARLOTTE CASIRAGHI: Det er ingen tvil om at ettbarnsmoren Charlotte Casiraghi er stolt av sin flotte sønn Raphaël Casiraghi. Under nasjonaldagen 19. november viste hun frem sønnen for det monegaskiske folket. Foto: NTB Scanpix
CHARLOTTE CASIRAGHI: Det er ingen tvil om at ettbarnsmoren Charlotte Casiraghi er stolt av sin flotte sønn Raphaël Casiraghi. Under nasjonaldagen 19. november viste hun frem sønnen for det monegaskiske folket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. november var det duket for feststemning i lilleputtstaten Monaco da det monegaskiske folket kunne feire nasjonaldagen sammen med fyrstefamilien. Som seg hør og bør under en slik tilstelning hilste den royale familien på folket fra fyrstepalasset, men størst oppmerksomhet fikk moteprinsessen Charlotte Casiraghis (30) sønn Raphaël Casiraghi (snart 3).

For første gang vinket han til folket fra balkongen på fyrstepalasset. Han satt på armen til sin flotte mor, som var ikledd et knallrødt antrekk fra Gucci. Også tilbehøret var fra det italienske motehuset. Men det er kanskje ikke så rart ettersom den mørke skjønnheten er hyret inn som Guccis ansikt utad. 

Lille Raphaël kom til verden 17. desember 2013, og kan dermed straks feire sin treårsdag. Hans far er den fransk-marokkanske komikeren Gad Elmaleh (45). Charlotte og Gad ble kjærester på tampen av 2011, men forholdet tok slutt sommeren 2015. Siden den gang er hun blitt koblet til den italienske filmregissøren Lamberto Sanfelice (42), og ifølge People skal de to bo sammen i den italienske hovedstaden Roma.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer