CHARLOTTE CASIRAGHI: Det er ingen tvil om at ettbarnsmoren Charlotte Casiraghi er stolt av sin flotte sønn Raphaël Casiraghi. Under nasjonaldagen 19. november viste hun frem sønnen for det monegaskiske folket. Foto: NTB Scanpix
CHARLOTTE CASIRAGHI: Det er ingen tvil om at ettbarnsmoren Charlotte Casiraghi er stolt av sin flotte sønn Raphaël Casiraghi. Under nasjonaldagen 19. november viste hun frem sønnen for det monegaskiske folket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Charlotte Casiraghi

Endelig viser Charlotte Casiraghi frem sin skjønne sønn!

For første gang vinket Raphaël Casiraghi til folket fra balkongen på fyrstepalasset.

Publisert

19. november var det duket for feststemning i lilleputtstaten Monaco da det monegaskiske folket kunne feire nasjonaldagen sammen med fyrstefamilien. Som seg hør og bør under en slik tilstelning hilste den royale familien på folket fra fyrstepalasset, men størst oppmerksomhet fikk moteprinsessen Charlotte Casiraghis (30) sønn Raphaël Casiraghi (snart 3).

For første gang vinket han til folket fra balkongen på fyrstepalasset. Han satt på armen til sin flotte mor, som var ikledd et knallrødt antrekk fra Gucci. Også tilbehøret var fra det italienske motehuset. Men det er kanskje ikke så rart ettersom den mørke skjønnheten er hyret inn som Guccis ansikt utad. 

Lille Raphaël kom til verden 17. desember 2013, og kan dermed straks feire sin treårsdag. Hans far er den fransk-marokkanske komikeren Gad Elmaleh (45). Charlotte og Gad ble kjærester på tampen av 2011, men forholdet tok slutt sommeren 2015. Siden den gang er hun blitt koblet til den italienske filmregissøren Lamberto Sanfelice (42), og ifølge People skal de to bo sammen i den italienske hovedstaden Roma.

VINKET TIL FOLKET: Lille Raphaël satt trygt på mamma Charlotte Casiraghis arm da de hilste på folket under nasjonaldagen i slutten av november. Her har de fått selskap av Charlottes tante Stephanie og hennes sønn Louis Ducruet. Foto:  Foto: NTB Scanpix
VINKET TIL FOLKET: Lille Raphaël satt trygt på mamma Charlotte Casiraghis arm da de hilste på folket under nasjonaldagen i slutten av november. Her har de fått selskap av Charlottes tante Stephanie og hennes sønn Louis Ducruet. Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Raphaël har levd et skjermet liv, og Charlotte har vært bevisst på at han skal holdes utenfor offentlighetens søkelys. Derfor var det nok ekstra hyggelig for Monacos innbyggere at Charlotte valgte å vise fram den skjønne gutten på selveste nasjonaldagen.

LES OGSÅ: Hviler det en forbannelse over fyrstefamilien i Monaco?

Beatrice Borromeo Cairaghi struttet av gravidlykke

Mor og sønn smilte fra øre til øre, og det er ingen tvil om at 30-åringen er stolt av sin lille sønn. De hadde også selskap av blant andre Charlottes tante prinsesse Stephanie (51) og hennes sønn Louis Ducruet (24). Tidligere på dagen hadde Charlotte og resten av fyrstefamilien deltatt på gudstjeneste i Saint Nicholas-katedralen i Monaco. 

Men det var ikke bare Raphaël som fikk oppmerksomhet under nasjonaldagsfeiringen i Monaco - også hans tante Beatrice Borromeo Cairaghi (31) hadde alles øyne rettet mot seg. Hun struttet nemlig av babylykke og klarte ikke skjule sin voksende gravidmage.

DELER AV FYRSTEFAMILIEN: Prinsesse Carolines eldste sønn Andrea (t.v.) med datteren India og kona Tatiana Casiraghi. Charlotte Casiraghi og prinsesse Stephanies datter Camille Gottlieb (bak i blått). Pierre Casiraghi og hans gravide kone Beatrice Borromeo. Foto:  Foto: NTB Scanpix
DELER AV FYRSTEFAMILIEN: Prinsesse Carolines eldste sønn Andrea (t.v.) med datteren India og kona Tatiana Casiraghi. Charlotte Casiraghi og prinsesse Stephanies datter Camille Gottlieb (bak i blått). Pierre Casiraghi og hans gravide kone Beatrice Borromeo. Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Graviditeten er foreløpig ikke bekreftet av fyrstehusets talspersoner, men ifølge HelloMagazine skal hun være rundt seks måneder på vei. Beatrice og ektemannen Pierre Casiraghi (29) er dermed ventet å bli foreldre for første gang på nyåret.

Det var også stor stas å se fyrsteparet Charlène (38) og Alberts (58) søte tvillingbarn Jacques og Gabriella. 10. desember fyller de to år.

LES OGSÅ: Den ukjente Monaco-søsteren Alexandra tar verden med storm

Se flere bilder fra nasjonaldagsfeiringen i Monaco under:

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer