Bianca Ingrosso

– Er bare lykkelig når jeg fester

Bianca Ingrosso (26) snakker ut om livsstilen og alkoholen i ny vlog.

HURTIG LIVSSTIL: På vloggen sin på You Tube forteller svenske Bianca Ingrosso om hva en heftig livsstil har gjort med henne. FOTO: Skjermdump Instagram @biancaingrosso
HURTIG LIVSSTIL: På vloggen sin på You Tube forteller svenske Bianca Ingrosso om hva en heftig livsstil har gjort med henne. FOTO: Skjermdump Instagram @biancaingrosso Vis mer
Publisert

Bianca Ingrosso (26) har lenge vært en av Sveriges mest fremadstormende mediepersonligheter, og er nominert til årets TV-personlighet i Sverige 2021.

Hun ble først kjent fra realityserien «Wahlgrens verden» på TV, der vi får vi et innblikk i livene til familien Wahlgren/Ingrosso. Biancas mor er sanger og skuespiller Pernilla Wahlgren, og to av brødrene gjør det godt som artister, blant annet Benjamin Ingrosso, som deltok i Eurovision i 2018.

Men Bianca er mer enn datteren til Pernilla. Hun startet sitt eget makeupmerke Caia, som har gjort det stort, hun troner på sosiale medier, og KK har tidligere skrevet om at influenseren har fakturert hele 4,2 millioner kroner, for en eneste jobb.

Åpen om sex

Bianca er heller ikke redd for å være frittalende. Hun har blant annet åpnet seg om sexlivet og om masturbering, og KK har tidligere skrevet om at Bianca synes mammas nye kjæreste er svært kjekk. Bianca har også gått hardt ut mot eldre kvinner, og bestemødre, som hun mener er de verste på å spy ut netthets.

Men den enorme suksessen til influensere har også en annen, mørkere side.

I en ny video på vloggen sin på YouTube forteller Bianca at et høyt tempo har gjort henne følelsesmessig avstumpet, og at festingen har blitt usunn:

– Det er bare da jeg føler noe som helst, sier hun i videoen, mens hun går hjem fra Stureplan etter en kveld på byen med sin far, danseren Emilio Ingrosso.

– Stengt av følelsene

Bianca røper at kun en eneste drink var nok til å få henne brisen, og hun reflekterer rundt hva det høye tempoet og den festglade livsstilen har gjort med henne:

– Jeg har havnet i en fase i livet det siste halve året der jeg er helt avstengt fra følelsene mine, sier Bianca og fortsetter:

– Jeg vet ikke om det er på grunn av spiralen, eller om jeg har tvunget meg selv til å tenke på følgende måte: «For å orke dette livet må jeg bare stenge av følelsene». Så jeg føler jo ikke så mye! Ingenting, faktisk, sier hun.

Følte ingenting

Da Bianca opptrådte med broren Benjamin i det populære programmet «Allsång på Skansen», la mamma Pernilla ut overstrømmende innlegg på sosial medier om hvor mye det varmet morshjertet hennes å se sine to barn sammen på scenen.

Selv forteller Bianca at hun opplevde opptredenen med broren på en helt annen måte:

– Jeg følte absolutt ingenting. Det er litt trist, sier hun i videoen.

Hun forteller videre at den eneste gangen hun virkelig føler noe, er i festlig sammenheng:

– Det er når jeg fester at jeg føler at jeg lever, har det gøy og føler endorfiner. Noe som jo ikke er så sunt.

Bianca røper at planen fremover er å finne sunne alternativer, uten at hun har en konkret plan for hva det skal være:

– Jeg tenker at det er verre å fortsette i samme sporet, og bedre å trappe ned på det, og heller finne sunne endorfiner, avslutter Bianca.

Bianca Ingrossos vlogg på YouTube kan du se her.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer