71 grader nord kjendis

- Er blitt mer redd for døden etter at jeg fikk barn

Influenser Iselin Guttormsen (33) kjente på dødsangsten under 71 grader nord-deltakelsen.

71 GRADER NORD KJENDIS: Iselin Guttormsen har tidligere vært med i «Bloggerne» på TV 2 - denne vinteren blir hun å se i TVNorge-serien «71 grader nord». FOTO: Espen Solli / TV 2
71 GRADER NORD KJENDIS: Iselin Guttormsen har tidligere vært med i «Bloggerne» på TV 2 - denne vinteren blir hun å se i TVNorge-serien «71 grader nord». FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tolvte gang er det kjendisenes tur til å ta ryggsekken og turskoene fatt, og ta fatt på den tunge konkurransen «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Sesongen har premiere søndag 10. januar på TVNorge, og blant de som deltar i år er influenser Iselin Guttormsen (33), som blant annet står bak podkasten G-punktet.

UT PÅ TUR: Iselin Guttormsen under 71 grader nord-deltakelsen. FOTO: Haakon Lindkvist
UT PÅ TUR: Iselin Guttormsen under 71 grader nord-deltakelsen. FOTO: Haakon Lindkvist Vis mer

Til KK forteller hun at hennes største motivasjon til å delta på «71 grader nord», var å utfordre seg selv, men også fordi at hun hadde lyst til å bevise for andre at dette er noe hun faktisk kan mestre.

- Jeg hadde aldri begitt meg ut på en slik tur på egenhånd. 71 var et vidunderlig og nødvendig spark i rumpa.

- Hva er det du har hatt behov for å bevise, og overfor hvem?

- Jeg opplever at mange har et behov for å sette meg i en bestemt bås - og i det du har skrevet blogg , er med på «Bloggerne» på tv eller er en kommersiell profil - så er man kun dét: nok en dum , jålete blogger. Jeg er så mye mer en kun en influenser, sier Iselin til KK.

- Jeg var redd hele veien

I de to første episodene av suksess-serien, får vi et innblikk i høydeskrekken til Iselin da hun og resten av følget skal gå over en isbre og bestige en fjelltopp.

- Jeg visste jo at det ville bli høyder på turen, men jeg ante ikke at det skulle dukke opp så tidlig under ekspedisjonen. Jeg var redd hele veien, men sykt stolt over at jeg trosset skrekken og fullførte.

Underveis til toppen åpner også tobarnsmoren opp om at hun etter at hun er blitt mor, har følt på et større ansvar dersom det skulle skje noe med henne.

- Jeg har helt klart blitt mer redd for døden etter jeg fikk barn. Tanken på at de skulle måtte oppleve sorg på den måten gjør ekstremt vondt. Døden er naturlig - men jeg trenger ikke leke med den - det føler jeg absolutt at jeg gjør når jeg klatrer oppe i høyder. Jeg er livredd for at noe skal gå galt, sier hun ærlig til KK.

I tillegg til Iselin Guttormsen er også TV-profilene Vår Staude (54) og Victor Sotberg (29), skuespiller Henrik Elvestad (47), tidligere fotballspiller Steffen Iversen (43), artist Fay Wildhagen (27), blogger Isabel Raad (26), fotograf Per Heimly (48), realityprofil Adrian Sellevoll (22) og tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) med.

Til KK forteller 33-åringen at hun knyttet ekstra sterke bånd med TV-profil Vår Staude.

- Å gå på do i naturen var null problem

Det å gjøre sitt fornødne i naturen er én av de tingene det fokuseres på under de to første episodene, og realityprofil Adrian Sellevoll har ingenting imot å gjøre det han må gjøre - på toppen av fjellet.

- Hvordan var det for deg å gå på do ute i naturen og med mange folk rundt deg, Iselin?

- Å gå på do i naturen er null problem. Må du, så må du! Finn deg et rolig sted, grav et hull i bakken og la det stå til. Å ikke gå på do var aldri et alternativ. Man kan ikke dra på langturer og fysiske utfordringer når man er bæsjetreng, sier hun og ler.

GJENGEN: Influenser Iselin Guttormsen med lagkameratene Vår Staude, Henrik Elvestad og Victor Sotberg under opptak. FOTO: Haakon Lindkvist
GJENGEN: Influenser Iselin Guttormsen med lagkameratene Vår Staude, Henrik Elvestad og Victor Sotberg under opptak. FOTO: Haakon Lindkvist Vis mer

- Ble deltakelsen i «71 grader nord» slik du hadde sett for deg?

- Jeg tror man aldri kan vite hvordan en slik opplevelse vil bli. Jeg ante ikke at det skulle bli så tøft, eller at JEG skulle være så tøff at jeg utfordret høydeskrekken. Jeg ante heller ikke at det skulle bli så mange koselige stunder, og så mange magiske opplevelser. Når jeg ser tilbake skjønner jeg at jeg har vært i en boble. Det er helt sinnsykt at jeg har vært med!

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har premiere på TVNorge søndag 10. januar - da sendes de to første episodene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer