Brad Pitt

Er den 27 år gamle modellen Brad Pitts nye kjæreste?

Seksbarnsfaren har angivelig en ny kvinne i livet sitt.

BRAD PITT: Det spekuleres i om Hollywood-kjekkasen Brad Pitt har funnet lykken på ny med den tyske modellen Nicole Poturalski, etter at de to ble observert sammen på hans privatfly i retning Sør-Frankrike. FOTO: Skjermdump Instagram / NTB scanpix
BRAD PITT: Det spekuleres i om Hollywood-kjekkasen Brad Pitt har funnet lykken på ny med den tyske modellen Nicole Poturalski, etter at de to ble observert sammen på hans privatfly i retning Sør-Frankrike. FOTO: Skjermdump Instagram / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter skilsmissen med skuespiller Angelina Jolie (45) i 2016, har ryktene versert rundt Oscar-vinneren Brad Pitts (56) kjærlighetsliv.

Noen har hevdet at han har introdusert Arrested Development-stjernen Alia Shawkat (31) til sine foreldre, latt seg sjarmere av den spirituelle guruen Sat Hari Khalsa (50), hatt en flørt med skuespillerkollega Charlize Theron (45) - og ikke minst er det flere som har spekulert i om han har funnet tilbake til ekskona Jennifer Aniston (51), etter at de to klemte hverandre under SAG Awards i januar i år.

Men nå ser det altså ut til at det er kommet en ny kvinne inn i seksbarnsfaren Brad Pitts liv. Nemlig den 29 år yngre tysk modellen Nicole Poturalski (27). Hun er fra den tyske byen Bergkamen, og har polske aner.

Tok kjæresten med til vinslottet han deler med ekskona

Paret ble observert på flyplassen Charles de Gaulle i Paris, begge med ansiktsmasker, i slutten av august. De gikk om bord i en privatjet, som tok dem fra flyplassen til Chateau Miraval i Sør-Frankrike.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer