Liz og Damian Hurley

Er det mulig? Mor og sønn ser ut som tvillinger

Liz Hurley og sønnen Damian vakte oppsikt i bursdagsselskap.

LIZ HURLEY OG DAMIAN: Mor og sønn var like som to dråper vann da de ankom bursdagsfesten til Joan Collins. FOTO: Faksimile The Sun
LIZ HURLEY OG DAMIAN: Mor og sønn var like som to dråper vann da de ankom bursdagsfesten til Joan Collins. FOTO: Faksimile The Sun Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Dynastiet-heksa Joan Collins feiret sin 89-årsdag i februar 2022, hadde hun invitert sine nærmeste venner til fest. Egentlig har ikke divaen bursdag før i mai, men den gamle TV- og filmdronningen hadde bestemt seg for å ta feiringen en smule på forskudd.

Og det var ingen dårlig gjeng hun kaller sine nære og kjære. Både hertuginne Sarah Ferguson og Simon Cowell og forloveden Lauren Silverman var på gjestelisten. Men det var ett par som skilte seg ut, og som fikk kameraene til å blitse uhemmet.

Da skuespiller Liz Hurley ankom med sin sønn Damian, var de to nemlig som snytt ut av nesa på hverandre. Likheten mellom mor og sønn var så slående at de faktisk så mer ut som tvillinger enn mor og sønn.

The var The Sun som først påpekte likheten mellom de to, og i bildekavalkaden fra festen ser man mor og sønn ankomme festen hånd i hånd.

LIZ HURLEY OG DAMIAN: Mor og sønn kom hånd i hånd til Joan Collins 89-årsfeiring i februar 2022.. FOTO: Faksimile The Sun
LIZ HURLEY OG DAMIAN: Mor og sønn kom hånd i hånd til Joan Collins 89-årsfeiring i februar 2022.. FOTO: Faksimile The Sun Vis mer

Liz Hurley og Hugh Grant

Liz Hurley datet kollega Hugh Grant på sent 90-tallet, og de to var et av verdens hotteste filmpar.

SUPERPAR: Liz Hurley og Hugh Grant var et par på 90-tallet.FOTO: NTB
SUPERPAR: Liz Hurley og Hugh Grant var et par på 90-tallet.FOTO: NTB Vis mer

Paret gikk fra hverandre i 2000, og Liz innledet samme år et forhold til Hollywoodprodusent og milliardær Steve Bing, som hun to år senere fikk sønnen Damian med.

Da Liz ble gravid skal Bing ha nektet for at han var far til gutten, og hevdet at Liz hadde vært med flere menn enn ham. Men dersom gutten var hans, lovet han å stille opp på alle måter.

Liz reagerte ikke uventet kraftig på påstandene om utroskap, og en DNA-test viste senere at Bing virkelig var Damians far.

Bing tok livet av seg

Bing skal ha hatt rusproblemer, og sjokket var stort da det i juni 2020 ble kjent at 55 år gamle Bing var død ved selvmord.

Etter hans død skrev Liz på Instagram.

«Min sorg er uendelig over at min ex Steve ikke lenger er blant oss. Det er en fryktelig slutt».

Steve Bing skal aldri ha møtt sin sønn, og Damian skal etter farens bortgang ha fått et brev som han hadde lagt igjen til sønnen, skriver dailymail.

Hugh Grant er Damians gudfar.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer