«Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga»

Er det Rachel McAdams som synger?

Skuespilleren imponerer med sangstemmen sin, men nå lurer flere på om det egentlig er hun som synger i Eurovision-filmen.

MORSOM DUO: Will Ferrell (t.v.) og Rachel McAdams (t.h.) er aktuelle i den nye Eurovision-filmen på Netflix. Foto: Skjermdump
MORSOM DUO: Will Ferrell (t.v.) og Rachel McAdams (t.h.) er aktuelle i den nye Eurovision-filmen på Netflix. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Den etterlengtede Eurovision-filmen har endelig kommet til Netflix! I 2019 kom beskjeden om at noen av verdens største stjerner var klare for en komedie som skulle omhandle den store musikkonkurransen.

Will Ferrell (52), Demi Lovato (27), Rachel McAdams (41), Pierce Brosnan (67) og Dan Stevens (37) er blant skuespillerne vi får se i filmen som har fått navnet «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga».

I TÅRER: I «Veien til Rotterdam» får du et eksklusivt innblikk i hva som skjedde etter at det ble klart at Eurovision ble avlyst. Etter en samtale med MGP-sjefen tar Ulrikke til tårene. Se mer her: https://www.dagbladet.no/studio/miniserie-veien-til-rotterdam/612 Vis mer

Vi hadde mange spørsmål om filmen. Hvordan kom de til å løse det? Hvordan kom de til å fremstille konkurransen? Kom de til å ha med noen ekte deltagere? Alle disse spørsmålene ble besvart, men underveis dukket det opp et nytt spørsmål.

Hovedrolleinnehaverne, Will Ferrell og Rachel McAdams, spiller den islandske duoen «Lars Ericksson» og «Sigrit Ericksdottir». Will Ferrells karakter har en stor drøm om å være med i Eurovision, og selv om låtene uten tvil høres ut som typiske Eurovision-låter, så er det kanskje ikke stemmen hans som vil ta dem helt til finalen.

Er det Rachel McAdams som synger?

Heldigvis har han med seg «Sigrit» på laget, spilt av Rachel McAdams. Her snakker vi stemme! Vi ble virkelig slått i bakken av hvor vakkert hun sang. Vi visste ikke at McAdams hadde den sangstemmen. Vent, kanskje er det ikke hun som synger?

Det var tydeligvis mange som lurte på det samme, for nå kryr det av artikler på en rekke nettsider. I et intervju McAdams har gjort med The A.V. Club kommer det frem at hun sang alle låtene, men at det senere ble gjort litt triksing og miksing i studio.

Hun kan fortelle at den svenske sangeren Molly Sandén (27) har vært i studio og sunget de samme låtene, og deretter har det blitt satt sammen til det ferdige resultatet vi hører i filmen.

Sandén har også gjort et intervju med Netflix i anledning premieren av filmen, og her får vi høre henne spille inn låten i studio. Sjekk også ut Rachel McAdams fremførelse i filmen under. Hører du forskjell?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer