Maskorama

Er hun Nøkken?

Er det sjefen vår, Ingeborg, som skjuler seg bak Nøkken-maska i Maskorama? Det spekuleres på kontoret!

MASKORAMA: Det spekuleres mye i hvem som skjuler seg bak maskene i Maskorama. Kan det være vår egen sjef, Ingeborg Heldal? FOTO: Astrid Waller
MASKORAMA: Det spekuleres mye i hvem som skjuler seg bak maskene i Maskorama. Kan det være vår egen sjef, Ingeborg Heldal? FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det startet forrige mandagsmøte. En i redaksjonen hadde fått med seg at vår egen sjefredaktør, sjølvaste Ingeborg Heldal, var under mistanke for å være Nøkken i høstens narreshow Maskorama. Etter første episode ble det spekulert i avisredaksjoner og på sosiale medier.

Nå satt hun her midt iblant oss og nektet.

- Tror dere jeg ville la meg avspise med å være Nøkken?, spurte hun.

Kan hun synge?

Og det var unektelig faktorer som ikke stemte her. Ingeborg er en person som står trygt i mottoet: Livet er best inne. Nøkken er knyttet til skog, tjern og telt … Men så er det andre hint som stemmer bra.

Nøkken elsker priser, glitter og glamour, og kommer alltid fram når det kommer en hyggelig invitasjon. Slik ER jo Ingeborg. Og så var det dette faktum at hun ikke kunne komme på en etterlengtet jobbfest neste lørdag. Lørdag. Kvelden da Maskorama sendes direkte.

Det var ikke lett å jobbe denne mandagen på kontoret. Vi flokket oss rundt PCen for å LYTTE til sangstemmen inne i Nøkken-kostymet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer