Chrissy Teigen

- Er lei meg for at jeg aldri kan bli gravid igjen

Tobarnsmoren Chrissy Teigen er åpen om at hun ikke kommer til å få flere biologiske barn.

CHRISSY TEIGEN: Modell Chrissy Teigen og artistektemannen John Legend har barna Luna og Miles fra før. I vinter opplevde de en spontanabort. Dette bildet er tatt under svangerskapet i 2016. FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN: Modell Chrissy Teigen og artistektemannen John Legend har barna Luna og Miles fra før. I vinter opplevde de en spontanabort. Dette bildet er tatt under svangerskapet i 2016. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

På sensommeren i fjor annonserte kjendisparet Chrissy Teigen (35) og John Legend (42) at de ventet barn nummer tre. Fra før er de foreldre til datteren Luna (4) og sønnen Miles (2), og lykken var stor over at familien nå skulle berikes med nok et medlem.

Chrissy Teigen, en kjent amerikansk modell, deler stort og smått fra småbarnslivet med sine følgere på sosiale medier, og også det tredje svangerskapet var naturlig for henne å la følgerne ta del i.

Etter hvert som ukene gikk opplevde Chrissy komplikasjoner under svangerskapet, og fortalte ærlig via sin offisielle Instagram-profil at svangerskapet hadde vært tøft, at hun har vært sengeliggende og inn og ut av sykehuset.

FAMILIE: Artist John Legend og kona Chrissy Teigen med barna Luna og Miles på drive-in-kino i Los Angeles i november, kort tid etter at de mistet sin ufødte sønn Jack. FOTO: NTB
FAMILIE: Artist John Legend og kona Chrissy Teigen med barna Luna og Miles på drive-in-kino i Los Angeles i november, kort tid etter at de mistet sin ufødte sønn Jack. FOTO: NTB Vis mer

Og bare en knapp måned etter at de vordende trebarnsforeldrene annonserte den gledelige nyheten om familieforøkelsen, kom sjokknyheten; de hadde mistet sitt tredje barn - en gutt som hadde fått navnet Jack.

«Vi er i sjokk, og føler på en så dyp sorg man kun hører om - aldri opplever. Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Chrissy til fem sort-hvitt-bilder tatt fra sykehuset, like etter den dramatiske hendelsen.

- Selv om jeg ikke lenger er gravid, blir jeg minnet på hva som kunne ha vært

Etter opplevelsen tok Chrissy Teigen en to uker lang pause fra sosiale medier, og avsluttet den tøffe oktober-måneden med et innlegg der hun åpnet opp om tapet og sorgen.

På lille julaften oppdaterte hun følgerne sine med en ny beskjed knyttet til graviditeten.

«Dette er meg og kroppen min, i går. Selv om jeg ikke lenger er gravid, blir jeg minnet på hva som kunne ha vært hver gang jeg ser meg i speilet. Og jeg har ingen anelse om hvorfor jeg fremdeles har denne magen, for å være ærlig. Det er frustrerende. Men jeg er stolt av hva denne erfaringen har gjort med kroppen og tankesettet mitt. Jeg har elsket å være gravid, så utrolig mye, og jeg er lei meg for at jeg aldri kan bli gravid igjen. Men jeg er heldig som har to fantastiske små, som for hver dag som går utvikler seg til å bli to store, smårollinger».

Det kommer ikke frem i innlegget om Chrissy Teigen selv har bestemt seg for at hun og ektemannen ikke skal ha flere barn, eller om komplikasjoner under det tredje svangerskapet har gjort at hun ikke kan bli gravid igjen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer