Kim Kardashian

- Er villig til å spise bæsj hver dag for å holde meg ung

Reality-stjernen Kim Kardashian (41) skyr ingen midler for å holde utseendet vedlike.

KIM KARDASHIAN: Reality-stjernen med kjæresten Pete Davidson under Met-gallaen i New York i mai 2022. FOTO: NTB
KIM KARDASHIAN: Reality-stjernen med kjæresten Pete Davidson under Met-gallaen i New York i mai 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reality-stjernen Kim Kardashian (41) tjener gode penger på å selge hudpleieprodukter, men til New York Times forteller hun at hun faktisk er villig til å spise bæsj hver dag dersom det har dokumentert effekt mot aldring.

- Dersom du sa til meg at jeg bokstavelig talt måtte spise bæsj hver eneste dag for å se yngre ut, hadde jeg nok gjort det. Jeg hadde nok det.

Det er ikke første gang firebarnsmoren Kim Kardashian tar drastiske grep for å holde utseendet vedlike.

I mai skapte hun furore da hun stilte opp i den ikoniske kjolen til Marilyn Monroe - som hun har avslørt at hun gikk ned syv kilo på rekordtid for å komme inn i.

- Jeg gikk med en sauna-drakt to ganger om dagen, løp på tredemølla og kuttet sukker og carbs. Spiste bare rent og mye proteiner. Jeg sultet meg ikke, men jeg var strikt.

I ITALIAS GATER: Kim Kardashian og datteren North, med niesen Penelope, nøt en italiensk iskrem i Portofinos gater i forbindelse med søsteren Kourtney Kardashian og musiker Travis Barkers bryllup i slutten av mai. FOTO: NTB
I ITALIAS GATER: Kim Kardashian og datteren North, med niesen Penelope, nøt en italiensk iskrem i Portofinos gater i forbindelse med søsteren Kourtney Kardashian og musiker Travis Barkers bryllup i slutten av mai. FOTO: NTB Vis mer

Dette fikk KKs moteekspert Ida Elise Einarsdóttir til å rynke på nesen.

- Folk river seg i håret over at hun har fått lov til å låne kjolen, og hun kritiseres forståelig nok heftig for sin uttalelse om at hun har gått ned i vekt for å passe inn i kjolen. Spørsmålet er om hun bryr seg. Kritikken haglet jo også sist når hun dukket opp i den sorte strømpen fra Balenciaga.

Kim Kardashian dukket opp på rød løper på Met-gallaen med den 13 år yngre kjæresten Pete Davidson (28). Dette var andre gang de to viste seg offentlig sammen, etter at de ble et par høsten 2021.

De møttes i forbindelse med en Saturday Night Live-innspilling, og fra da av skjøt amors piler fart.

Later ikke som at alt er naturlig

Kim Kardashian ble tidligere i år skilt fra rapper-ektemannen Kanye West (44), etter at de tok ut skilsmisse i februar 2021 - etter nesten syv års ekteskap.

Det tidligere ekteparet har barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3) sammen. Pete Davidson har foreløpig ingen barn.

IKKE NATURLIG: - Jeg later ikke som at det kommer enklere for meg, eller at alt er naturlig, sier Kim Kardashian til New York Times. Dette bildet ble tatt i april. FOTO: NTB
IKKE NATURLIG: - Jeg later ikke som at det kommer enklere for meg, eller at alt er naturlig, sier Kim Kardashian til New York Times. Dette bildet ble tatt i april. FOTO: NTB Vis mer

Til New York Times forteller Kim Kardashian videre at hun ikke tror på de som hevder at de aldri tenker på det ytre.

- Det er så mange folk som liksom gir uttrykk for at de ikke bryr seg om utseendet. Jeg later ikke som at det kommer enklere for meg, eller at alt er naturlig. Man våkner ikke bare opp, og så bruker man bare hva som helst. Man våkner opp og bruker ingredienser som man vet fungerer.

Foreløpig ser det ikke ut til at inntak av ekskrementer har dokumentert effekt mot aldring ...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer