Gwyneth Paltrow

Et uskyldig nakenbilde setter folks sinne i kok

En blond kvinne i yogapositur - kunne det være Gwyneth selv?

POLARISERENDE: Et uskyldig rumpebilde på Instagram, og hele debatten rundt Gwyneth Paltrows velvære-imperium Goop er i gang. Igjen. Foto: NTB Scanpix.
POLARISERENDE: Et uskyldig rumpebilde på Instagram, og hele debatten rundt Gwyneth Paltrows velvære-imperium Goop er i gang. Igjen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (46) og hennes velvære-imperium Goop, som består av egen nettside og en rekke luksusprodukter innen mote, skjønnhet og helse, har både ihuga tilhengere og en tilsvarende gjeng med like dedikerte kritikere.

Noen vil kanskje huske oppstyret rundt forslaget om å «rense» underlivet jevnlig med et spesiallaget vagina- egg av jade-stein? Vel, disse påstandene kostet selskapet dyrt, som måtte ut med 145 000 dollar i erstatning for villedende markedsføring.

Likevel, Paltrow som snart er mer kjent for å være i god form enn å være en god skuespiller, fortsetter å fascinere. Sist ut er et ganske uskyldig nakenbilde (tatt bakfra) av en blond kvinne i yogapositur i vakkert naturlandskap, lagt ut på Instagramkontoen til Goop, som har fått behørig oppmerksomhet i internasjonal kjendispresse siste uka. For kan det være Paltrow selv? Og er ikke den dama altfor tynn?

«God is a woman and her name is Gwyneth Paltrow», skriver en av tilhengerne under bildet, etterfulgt av en rekke sinte kommentarer som kritiserer nettstedet for å alltid vinkle saker om selvhjelp og psykisk helse (denne saken handler om å lytte til kroppen) med bilder av hvite, blonde, svært slanke kvinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer