Babynavn

Ett år senere - nå har sønnen fått et navn!

Khloé Kardashian og Tristan Thompson tok seg god tid for å finne det riktige navnet til sønnen.

BABYNAVN: Ikke alle tar like lett på det å finne et navn til sin lille. FOTO: Skjermdump Instagram/@khloekardashian
BABYNAVN: Ikke alle tar like lett på det å finne et navn til sin lille. FOTO: Skjermdump Instagram/@khloekardashian Vis mer
Publisert

«Baby Thompson» ble det skrevet i fødselsattesten til Khloe Kardashian og ekskjæresten Tristan Thompsons sønn. Han ble født i juli 2022, men det skulle ta hele ni måneder før foreldrene klarte å lande et navn.

«Baby» ble den lille gutten kalt frem til han skulle oppleve sin første vår. Nærmere et år etter at eksparets andre barn kom til verden, fikk foreldrene endret det midlertidig offisielle navnet fra Baby Thompson.

Offisielt innvilget navnet

Khloe Kardashian og Tristan Thompson har hatt et av og på-forhold gjennom flere år og har i dag to barn sammen.

Eldstedatteren True (5) fikk navnet etter kort tid etter hun ble født i 2018.

Los Angeles fylkesdommer har offisielt innvilget endringen av «Baby Thompson» til «Tatum Thompson» i fødselsattesten. Det viser juridiske dokumenter som People har fått tilgang til.

I realityserien The Kardashians kunne seerne vitne at Khloe og moren Kris Jenner snakket om hva gutten skulle hete, og at Khloe vurderte Tatum som et godt alternativ, og moren bekrefter.

– Jeg kommer til å kalle han «Tate». Alle kommer til å kalle han Tate, legger Jenner til.

Det skulle hun vise seg å få rett i. I kommentarfeltene under bilder av gutten, florerer omtaler av ettåringen som «Tate».

Kritikk

Tobarnsmoren skal ha fortalt at det var krevende å finne et navn til gutten ettersom hun ikke følte seg like tilknyttet han som hun gjorde med den fire år eldre datteren.

EKSKJÆRESTER: Tristan Thompson og Khloé Kardashian sammen med datteren True. FOTO: NTB
EKSKJÆRESTER: Tristan Thompson og Khloé Kardashian sammen med datteren True. FOTO: NTB Vis mer

«Jeg lurer på hva dette barnet kommer til å tenke når han vokser opp finner ut at han ikke hadde et navn i et år, og at moren hans har uttalt at hun ikke kjente en tilknytning til han. Noen ting bør holdes privat når mindreårige er involvert», kommenterer én.

«Dere hadde ni måneder, jeg forstår det ikke!» kommenterer en annen – tydelig irritert på at paret har tatt seg i overkant god tid med å finne et navn til sønnen.

Ikke like tilknyttet

I Jennifer Hudson Show kunne Khloe Kardashian fortelle at hun ønsket å møte sønnen før hun ga han et navn.

«Jeg ønsket å møte han og kjenne litt på det. Først hadde vi ikke et navn, men da vi fant et, ville jeg vente med å avsløre det til premieren på tv-serien, og jeg visste ikke at det skulle være så lenge til», innrømmet hun.

39-åringen har senere også innrømmet at det skulle ta henne flere måneder å knytte seg til sønnen, slik det bare tok dager med datteren True.

«Men med han har det tatt tid, måneder. Jeg elsker han og jeg elsker barn, men jeg har definitivt ikke det komplette båndet med han ennå. Men du vet, mange sier det tar tid.»

Mor og sønn har et tilsynelatende nært forhold, og Khloe legger stadig ut søte bilder av begge barna sine.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer