Eva Weel Skram:

Eva Weel Skram mistet både stemmen - og gifteringen!

- Planen er å ikkje snakke før til jul - det er sjukt vanskelig, men dette SKAL eg klare!!!!!

EVA WEEL SKRAM: Den populære artisten har via sosiale medier fortalt følgerne sine at hun både har mistet stemmen og gifteringen! Foto: Stine Raastad
EVA WEEL SKRAM: Den populære artisten har via sosiale medier fortalt følgerne sine at hun både har mistet stemmen og gifteringen! Foto: Stine Raastad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære artisten Eva Weel Skram (31) fra Sogndal har hatt et produktivt år, og fartet land og strand rundt for å underholde med sin karakteristiske stemme og sitt gode humør. Dette har dessverre fått konsekvenser - og via sosiale medier forteller Eva nå at hun rett og slett har fått taleforbud.

«Dei 2 siste åra har vært heilt fantastiske, med fulle konsertsalar landet rundt, festivalar, TV-program og ikkje minst - eg har fått gleda av å treffe tusenvis av nydelege publikum over heile landet! Det har vore mykje jobbing - kvar veke har me spelt konsertar, jobba i studio, skreve låtar og møtt nye folk. Det har vært veldig gøy, men har òg tatt på. Her om dagen fekk eg beskjed om at eg har ein polypp på stemmebandet. Ikkje veldig dramatisk i seg sjølv og kanskje ikkje det verste i verden, men absolutt det verste i min verden: for legen råda meg til å helst ikkje å synge/snakke i tida framover. Det passar jo veldig dårleg når ein skal ut på lang turné!!! Konklusjonen er likevel at eg må gi stemma litt meir kvile enn planen var. Derfor må me flytte nokre av konsertane me skulle spele i haust til litt seinare. Ikkje alle, men dei konsertane som ligg i enden av kvar periode, slik at stemma får tatt seg inn igjen til neste runde. Eg er veldig lei for at det blir sånn enkelte stader, tru meg, dette tek eg ikkje lett på. Men eg håpar folk forstår, og at dåke framleis vil komme på konsert når me kjem tilbake til plassane det gjeld neste år! PS: no har eg ikkje snakka på over ei veke. Planen er å ikkje snakke før til jul - berre synge/snakke på konsert, og være heilt stille i mellomtida! Det er sjukt vanskelig, men dette SKAL eg klare!!!!!», skriver hun på sin åpne Instagram-profil.

ENDRING I HØST-TURNÉEN OG TALEFORBUD I HEIMEN: Dei 2 siste åra har vært heilt fantastiske, med fulle konsertsalar landet rundt, festivalar, TV-program og ikkje minst - eg har fått gleda av å treffe tusenvis av nydelege publikum over heile landet! Det har vore mykje jobbing - kvar veke har me spelt konsertar, jobba i studio, skreve låtar og møtt nye folk. Det har vært veldig gøy, men har òg tatt på. Her om dagen fekk eg beskjed om at eg har ein polypp på stemmebandet. Ikkje veldig dramatisk i seg sjølv og kanskje ikkje det verste i verden, men absolutt det verste i min verden: for legen råda meg til å helst ikkje å synge/snakke i tida framover. Det passar jo veldig dårleg når ein skal ut på lang turné!!! Konklusjonen er likevel at eg må gi stemma litt meir kvile enn planen var. Derfor må me flytte nokre av konsertane me skulle spele i haust til litt seinare. Ikkje alle, men dei konsertane som ligg i enden av kvar periode, slik at stemma får tatt seg inn igjen til neste runde. Eg er veldig lei for at det blir sånn enkelte stader, tru meg, dette tek eg ikkje lett på.😢Men eg håpar folk forstår, og at dåke framleis vil komme på konsert når me kjem tilbake til plassane det gjeld neste år!❤️ Sjå bildet under for full oversikt over hvilke konserter som framleis blir i høst, og hvilke som er flytta(med ny dato)⬇️⬇️⬇️ PS: no har eg ikkje snakka på over ei veke🤐 planen er å ikkje snakke før til jul💪🏻 berre synge/snakke på konsert, og være heilt stille i mellomtida! Det er sjukt vanskelig, men dette SKAL eg klare!!!!!

Et innlegg delt av Eva Weel Skram (@evaweelskram)

LES OGSÅ: Eva Weel Skram deler det beste rådet hun noensinne har fått

Mistet gifteringen på badestrand

Og det er ikke bare stemmen den søte Sogndalsjenta har mistet - én uke før innlegget om at hun har fått taleforbudet kom avslørte hun overfor følgerne sine at hun tidligere i år mistet gifteringen sin under en fotoshoot på Ingierstrand Bad i Oslo.

«Gjett ka som skjedde da vi tok dette bildet, eller ikkje gjett, eg seier dt berre; eg er stor fan av @haslajewelry (norsk familiebedrift og greie) sine ringa så eg ville så gjerne at dei skulle være med på bildet, men det var den handa eg hadde gifteringen min. Så når eg svitsja fort for å bytte ringane, så mista eg gifteringen min UTEN å merke det! Dro ut igjen og leita samme kveld ilag med Thomas, men kom tomhendt heim. Så dersom noken tilfeldigvis finn ein enkel gullring nede på svalberga på Ingierstrand i Oslo, og det står «Din Thomas, 30.08.08». inni; så veit dåkke kem eigaren er. Det vart 9 fine år med ringen, men forhåpentligvis vert det enda fleire uten», skrev hun i Instagram-innlegget hun la ut i begynnelsen av oktober.

LES OGSÅ: Eva Weel Skram: - Jeg er blitt flinkere til å kle meg etter kroppen

EKTEPAR: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen giftet seg i 2008. Her fra Gullruten i Bergen i 2016. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen giftet seg i 2008. Her fra Gullruten i Bergen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den 31 år gamle artisten ble for alvor kjent da hun deltok i den populære underholdningsserien «Idol» på TV 2 i 2005 - sammen med blant andre Tone Damli (29) og Jorun Stiansen (33). Siden har hun gjort stor suksess som artist og låtskriver, og er en del av duoen «Eva & the Heartmaker» med ektemannen Thomas Stenersen (36) - som hun møtte under tiden i «Idol». På nyåret i 2016 ble de to foreldre til sønnen William.

Kjendisvennene ønsker henne god bedring

i et intervju med Dagbladet i 2009 åpnet Eva opp om hvordan det er å jobbe så tett med ektemannen:

- Vi har alltid gjort dette sammen, det var det første vi gjorde. Vi har et veldig hverdagslig forhold til musikk, det er noe vi gjør sammen nesten hver dag.

Det kan med andre ord bli en liten utfordring for ekteparet nå som sangeren har fått taleforbud. I kommentarfeltet til bildet som Eva har lagt ut på Instagram har flere av følgerne hennes ønsket henne god bedring. Deriblant Tone Damli, Tones søster Tale Aaberge, moteprofil Kathrine Sørland og artist-kollegene Margaret Berger og Marion Ravn:

«Kjære deg! Berre bli frisk du. Du e verdt å vente på», skriver Tone Damli.

«Det gleda eg meg til! Mi kan sitta heilt stille og høyra på William og Johan», skriver Tale Aaberge.

«Man må lytte til kroppen! God bedring fineste deg, føler med deg!», skriver Margaret Berger.

«Så forferdelig kjipt! Stakkars deg!», skriver Marion Ravn.

«God bedring flinke du», skriver Kathrine Sørland.

KK har prøvd å komme i kontakt med Evas management for en kommentar, uten hell.

LES OGSÅ: Casey Anthony beskyldt for å ha drept datteren (2): - Jeg sover godt om natten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer