<strong>DOLLY PARTON:</strong> Det er 32 år som skiller disse to bildene. Det til venstre er tatt av den unge artisten i 1984 - da hun var 38 år - mens det til høyre ble tatt i januar i år.  Foto: NTB Scanpix
DOLLY PARTON: Det er 32 år som skiller disse to bildene. Det til venstre er tatt av den unge artisten i 1984 - da hun var 38 år - mens det til høyre ble tatt i januar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dolly Parton

Evigunge Dolly Parton (70) holder fortsatt koken

Har 50-års bryllupsdag!

Publisert
Sist oppdatert

Country-stjernen Dolly Parton (70) er en dame vi digger. Til tross for at hun har gjort mye med utseendet sitt, har hun alltid vært trofast mot den hun er, snakket åpent om inngrepene hun har gjort og hvorfor - og ikke minst, holdt sammen med samme mann i over 50 år (noe som nesten er rekord til Hollywood å være). 

– Jeg ser kanskje kunstig ut, men jeg er ekte de stedene det er viktigst, har hun fortalt. 

Til tross for at det er mange Hollywood-par som går dukken - bare i år er det 13 kjendispar som har «sluttet å elske» hverandre - er det altså noen som står fast på å leve til døden skiller dem ad, og Dolly ektemannen Carl Thomas Dean (73) er to av dem. 

De giftet seg 30. mai 1966, to år etter at de fant sammen. Dolly, som er født i Sevierville i Tennessee møtte faktisk ektemannen den aller første dagen hun ankom den berømte artistbyen Nashville i Tennessee - hvor hun hadde planer om å følge artistdrømmen, og siden har de to holdt sammen, avslører hun på sin offisielle nettside DollyParton.com.

«Å forelske seg og gifte seg var kanskje det siste som var på unge Dollys agenda, men så var han der - den høye, mørke kjekke mannen som tok henne med storm»

I hele 50 år har han nå stått ved den verdensberømte artistens side, og til tross for at han ikke er den som liker å sole seg i glansen av paparazzifotografer og kjendishysteri, har han støttet sin kone i tykt og tynt, har hun forklart i et intervju med People.

- Han er en einstøing. Han bryr seg ikke så veldig mye om de andre rundt seg, enn meg da. Han har alltid bedt om å få holdes utenfor alt dette. Han liker ikke alt dette «hullabaloo». Men, han har allikevel alltid vært veldig støttende. Han er som en bror og en far og en venn og en ektemann og en elsker - alle de tingene er han for meg. Jeg tror han er stolt av at vi har klart dette så lenge!

<strong>BRUDEBILDET:</strong> Dolly Parton og Carl Thomas Dean giftet seg 30. mai 1966 i Nashville, Tennessee. Da var hun 20 år. Foto: Dollyparton.com
BRUDEBILDET: Dolly Parton og Carl Thomas Dean giftet seg 30. mai 1966 i Nashville, Tennessee. Da var hun 20 år. Foto: Dollyparton.com Vis mer

- Jeg tenkte: «hun der skal jeg gifte meg med!»

Ifølge Daily Mail har Carl, i anledning gullbryllupet, åpnet opp i et sjeldent intervju om sitt første møte med den da 18 år gamle jenta:

- Det første jeg tenkte var: «Hun der skal jeg gifte meg med!». Det andre jeg tenkte var: «Lord, hun ser bra ut!», og det var den dagen livet mitt begynte. Jeg ville aldri byttet de siste 50 årene mot noe i hele verden.

Ettersom ektemannen har holdt seg unna rampelyset, har selvfølgelig utroskapsrykter svirret, og flere tabloider har skrevet opp og ned om at Dolly Parton skal ha hatt forhold med flere menn bak ektemannens rykk - blant annet med filmstjernene Sylvester Stallone (69) og Burt Reynolds (80). Dette bare ler hun av:

- Jeg elsker å flørte, og har aldri møtt en mann jeg ikke liker. Menn er min svakhet. Kort, tykk, skallet eller tynn - jeg har vært betatt av svært mange spesielle menn, men Carl vet at jeg alltid kommer hjem til ham og at jeg ikke har sex med dem. Jeg bare flørter og har det gøy! har hun sagt ifølge DailyMail.

<strong>FLOTT PAR:</strong> Carl Thomas Dean trives ikke spesielt godt i rampelyset, men i et skjeldent intervju gjort i forbindelse med gullbryllupsjubileet fortalte han at han falt sporenstreks for den vakre sangerinnen. Dette bildet er tatt på 60-tallet. Foto: Dollyparton.com
FLOTT PAR: Carl Thomas Dean trives ikke spesielt godt i rampelyset, men i et skjeldent intervju gjort i forbindelse med gullbryllupsjubileet fortalte han at han falt sporenstreks for den vakre sangerinnen. Dette bildet er tatt på 60-tallet. Foto: Dollyparton.com Vis mer

Fornyet ekteskapsløftene

Ekteparet har ingen egne barn, men Dolly Parton er gudmor til artist og skuespiller Miley Cyrus (23). I tillegg har hun og ektemannen hjulpet til å oppdra mange av deres yngre søsken.

Under gullbryllupsfeiringen i slutten av mai fornyet ekteparet bryllupsløftene, og denne gangen bar hun en ekstravagant brudekjole - sa hun i intervjuet med People, gjort kort tid før jubileet. 

- Jeg skal ha en fantastisk vakker brudekjole, for jeg hadde ingen stor, lang brudekjole da vi giftet oss. Carl skal bære dress, og vi skal pynte oss og ta masse bilder. Pengene fra bryllupsbildesalget skal gå til inntekt for veldedighetsorganisasjonen min «Imagination Library literacy».

Lenge leve kjærligheten!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer