Slapp musikkvideo:

Få en sniktitt på Netflix' Eurovision Song Contest-film

Will Ferrell og Rachel McAdams spiller islandsk duo.

ISLANDSK DUO: Skuespillerne Will Ferrell og Rachel McAdams spiller Eurovision-deltagere i den nye filmen. Foto: Skjermdump fra YouTube/Netflix
ISLANDSK DUO: Skuespillerne Will Ferrell og Rachel McAdams spiller Eurovision-deltagere i den nye filmen. Foto: Skjermdump fra YouTube/Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 kom en nyhet vi ikke hadde sett komme: Netflix skal lage en film om Eurovision Song Contest. Og det er ikke hvem som helst som skal spille i denne filmen.

Will Ferrell, Demi Lovato, Rachel McAdams, Pierce Brosnan og Dan Stevens er noen av stjernene som skal være med i filmen. Kan det være sant?, tenkte vi. Og nå har vi fått svare: det stemmer!

EUROVISION-FILM PÅ VEI: Vi gleder oss til å se hva Netflix har funnet på! Foto: NTB Scanpix
EUROVISION-FILM PÅ VEI: Vi gleder oss til å se hva Netflix har funnet på! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Netflix har nemlig sluppet den aller første smakebiten på filmen om den store musikkonkurransen. Da det ble kjent at en film var på vei, fikk vi også vite at Will Ferrell (52) og Rachel McAdams (40) skal spille den islandske duoen «Lars Ericksson» og «Sigrid Ericksdottir».

Dette har vi nå fått bekreftet. For videoen Netflix har sluppet viser nemlig duoen fremføre det «islandske bidraget» «Volcano Man». Snutten ligger også på YouTube hvor vi får vite at filmen skal hete «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» og vil være å finne på Netflix 26. juni.

Vi gleder oss!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer