Fabio Lanzoni

Fabio skulle kjøre berg- og dalbane: Fikk gås i fleisen

Han gikk fra hele verdens sexsymbol til ribbet kylling over natta. Det var ikke uten kostnad da Fabio drepte en gås med nesen.

OPP- OG NEDTUR: Så gøy det var. Synes ikke du, Fabio? FOTO: © 1999 Steve Earley, The Virginian-Pilot 
All rights reserved. Distributed by Tribune Content Agency.
OPP- OG NEDTUR: Så gøy det var. Synes ikke du, Fabio? FOTO: © 1999 Steve Earley, The Virginian-Pilot All rights reserved. Distributed by Tribune Content Agency. Vis mer
Publisert

Han var kjent fra omslagene på utallige Harlequin-romaner og en gjenganger på kvinnebøker med romantisk tema gjennom 80- og 90-tallet. Hver gang en kvinne skulle gi seg hen i armen til en sterk mann, gjerne med ild eller stormende hav i bakgrunnen, var det Fabio Lanzoni man grep til. En hel generasjon kvinner - og menn, vokste opp med Fabios muskuløse overkropp og lange flommende manke - som selve personifiseringen av en sexy mann.

Mannlighet på to hjul

Italienske Fabio ble født i 1959, og da han fikk modellkontrakt hos Ford Agency i New York, ble han å se i reklamer for Gap og Nintendo. På 90-tallet var han hele verdens førsteelsker i tv-serier som «Acapulco H.E.A.T.» og «Glamour».

Han ble til og med ansiktet utad i margarinkampanjen «I can't believe it's not butter», der han trakterte kvinner med margarin, med åpenbare erotiske overstrømmer. I tillegg hadde han en hang til offroad og motorsykler, med opp mot 200 tohjulinger i samlingen sin.

Alt gikk i det hele tatt som smurt for Fabio.

Gresk tragedie

Så kom dagen i 1999, da han var hyret inn for å kaste glans over en berg-og dalbaneåpning i Bush Gardens Williamsburg, Virginia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer