Live Nelvik

FaceTimet Einar så mye at ektemannen Tore Sagen er blitt sjalu

Live Nelvik og Einar Tørnqvist blir makkerpar i nytt venneprogram på lørdagskvelden.

LIVE NELVIK: Sammen med makker Einar Tørnquist skal Live Nelvik stå for lørdagsunderholdningen på NRK til høsten. FOTO: Stian Lysberg Solum / NTB
LIVE NELVIK: Sammen med makker Einar Tørnquist skal Live Nelvik stå for lørdagsunderholdningen på NRK til høsten. FOTO: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

Superduoen Live Nelvik (39) og Einar Tørnquist (39) skal denne høsten gi oss direktesendt underholdning i det nye TV-konseptet Verdens beste venner.

Under høstlanseringen i juni fortalte Live fra scenen - med glimt i øyet - at hun og Einar har kommunisert så mye på FaceTime at ektemannen Tore Sagen er blitt sjalu.

Makkerparet har kjent hverandre i en årrekke, gjennom Einar og Tore Sagens vennskap. Til KK utdyper Live:

- Vi har vært mye sammen, men det er jo liksom sånn at menn er venner med menn, og så er vi damene sammen når vi henger, forklarer hun.

- Men Tore er blitt småsjalu fordi at du og Einar har FaceTimet i sengen?

- Jeg ligger ikke og FaceTimer med Einar i sengen. Det er Einar som har vært i sengen når vi har snakket sammen, forklarer Live.

- Jeg er ofte i sengen, jeg! Det er en ærlig sak, smetter Einar inn fra sidelinjen.

HUMOR PÅ SCENEN: Live Nelvik og Einar Tørnquist i en vennskapelig vennskapsduell på scenen under NRKs høstlansering på Deichman Tøyen i juni. FOTO: Stian Lysberg Solum / NTB
HUMOR PÅ SCENEN: Live Nelvik og Einar Tørnquist i en vennskapelig vennskapsduell på scenen under NRKs høstlansering på Deichman Tøyen i juni. FOTO: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer

Live beskriver seg selv som en aktiv «FaceTimer», og forteller til KK at hun aldri har skjønt hvorfor folk gidder å sende SMS frem og tilbake.

- Det tar så mye tid! Jeg føler at jeg nå har vunnet Einar over på FaceTime, og dessuten blir vi jo raskere kjent på den måten.

Det er ingen tvil om at Einar og Live allerede før programstart har en jovial og god tone seg imellom.

- Vi kommer raskere nær hverandre. Men Tore har ikke noen problemer med det, nei. Det er jo ikke romantiske følelser involvert, kun utelukkende profesjonell glede! fortsetter Live.

Får mye kjærlighet

I programmet skal velkjente duoer innen norsk kjendisverden konkurrere mot hverandre, i programmet som skal vare i hele én time og 40 minutter på lørdagskvelden.

Blant deltakerne er Senkveld-duoen Thomas Numme (52) og Harald Rønneberg (48), tidligere sportsankere Siri Avlesen-Østli (38) og Carina Olset (40), NRK-duoen Solveig Kloppen (51) og Ingrid Gjessing Linhave (44), og podkastduoen Lisa Tønne (44) og Sigrid Bonde Tusvik (42).

- Hvorfor et venneprogram?

- Når man inviterer bestevenner inn i et studio får man automatisk veldig mye kjærlighet. Disse menneskene er jo glade i hverandre. Man får også masse humor, fordi bestevenner kan tøyse med hverandre på måter andre ikke kan, forklarer Live.

Hun har allerede sett eksempler på dette.

- Hvordan «Rønnis» kan klype «Nummis» ordentlig i siden, men det er av kjærlighet. Man får forent kjærlighet og tøys og tull i ett og samme program. Og ikke minst konkurranseelementet, for de skal jo faktisk konkurrere mot hverandre, uten at det er Mesternes mester. For det er mer tøysete enn som så, sier hun videre til KK.

- Hvem er deres bestevenner?

- Jan Thomas! svarer Einar spontant.

- På ekte?

- Det er han jeg møter mest, og de siste åra er det han jeg har vært mest med, faktisk!

Selv har Live Nelvik mange gode venner.

- Jeg kan ikke ramse opp alle, men jeg er heldig som har mange venner!

- Hvordan tror dere at vennene deres vil beskrive dere som venner?

- Hvis jeg skal gjette meg frem til hva de kommer til å si i talen i 40-årslaget mitt, må det være noe sånt som «Einar er bare så gøyal å være sammen med - men, noen ganger kan du prate litt vel mye. Men det er med glimt i øyet, og vi tar deg som du er! Kanskje bare snakke litt mindre om deg sjøl! Vi andre som jobber i det offentlige har også interessante jobber. Det er ikke bare deg, Einar, selv om du er på TV!» sier han og ler.

Einar fyller 40 år 23. juni.

- Hva med deg, Live, hvordan tror du vennene dine ville beskrevet deg?

- Jeg tror de setter pris på mitt gode, og nokså jevne humør. Jeg tror de synes at jeg er morsom å være med på fest. Det er ikke så mye festing nå om dagen, men når jeg først er på fest er jeg gøyal. Jeg tror for øvrig at de vil trekke for min litt manglende konsentrasjon. Jeg klarer ikke å være i et øyeblikk for lenge av gangen.

- Som for eksempel?

- Hvis vi skal snakke for lenge om ett tema. Jeg er dårlig på dveling. Det er derfor jeg er blitt programleder; «nå må vi videre!».

«Verdens beste venner» sendes på NRK til høsten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer