Robert De Niro:

Familien i dyp sorg etter at 19 år gamle Leandro døde

- Skulle ønske kjærlighet alene kunne reddet deg, sier moren.

ROBERT DE NIRO: 79 åringen sammen med sin eldste datter Drena De Niro. Familien er i sorg etter at hans barnebarn og hennes sønn er gått bort. FOTO: NTB
ROBERT DE NIRO: 79 åringen sammen med sin eldste datter Drena De Niro. Familien er i sorg etter at hans barnebarn og hennes sønn er gått bort. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

De Niro-familien er i dyp sorg etter at et av deres yngre familiemedlemmer gikk bort.

Drena De Nira (51), som er datter av den legendariske skuespilleren Robert De Niro (79), delte søndag et hjerteskjærende innlegg på sin Instagram-profil. I innlegget skriver hun direkte til sin døde sønn, Leandro De Niro Rodriguez, som bare ble 19 år gammel.

Høyt elsket og verdsatt

«Min vakre, søte engel. Jeg har elsket deg mer enn ord kan beskrive fra det øyeblikket jeg følte deg inni magen min.»

«Du har vært min glede, mitt hjerte og alt som er rent og ekte i livet mitt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal leve uten deg, men jeg vil forsøke å gå videre og spre den kjærligheten og det lyset som du fikk meg til å føle, som din mor. Du var så høyt elsket og verdsatt og jeg skulle ønske at kjærlighet alene kunne reddet deg.»

Barn nummer sju

Hverkan Drena eller øvrig familie har gått ut og sagt noe om omstedighetene rundt dødsfallet. Men flere nære venner og bekjente delte sine kondolanser i kommentarfeltet.

På morsdagen tidligere i år, delte hun bilder av seg selv og sønnen sammen med bildeteksten: «I dag var en god dag.»

Drena er Robert De Niros eldste barn og dessuten datter av hans første kone, skuespilleren Diahnne Abbott.
I mai ble det kjent at De Niro og hans kjæreste Tiffany Chen nylig hadde blitt foreldre til en datter. For Gudfaren-skuespilleren, er det hans sjuende barn, og hun har fått navnet Gia.

tidligere i sommer kom det også frem at De Niros kollega, Al Pacino er blitt pappa på nytt- i en alder av 83 sammen med sin 53 år yngre kjæreste.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer