Fanny Andersen

Fanny fikk voldsom oppmerksomheten for en klinevideo med Sophie Elise, og en pangstart på musikkarrieren

Nå henger hun med Astrid S og Julie Bergan - og innrømmer at det er vanskelig å ikke sammenligne seg med de to bestevenninnene. - Jeg tenker ikke at jeg må gjøre det like bra som dem, for de har jo faktisk gjort det sjukt bra.

FANNY ANDERSEN: 22-åringen fikk massiv oppmerksomhet for en klinevideo med Sophie Elise. Det ble også starten på musikkarrieren.  Foto: Privat
FANNY ANDERSEN: 22-åringen fikk massiv oppmerksomhet for en klinevideo med Sophie Elise. Det ble også starten på musikkarrieren. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De er unge. Og de er lovende. KK.no snakker med kvinner vi har trua på, og hvordan de kom seg dit de er i dag. I dag: Artist Fanny Andersen (22).

– Da jeg bestemte meg for å slippe låta «Kids», så satt jeg på lageret på B.Young og tenkte: «Å, nei. Dette kommer aldri til å gå bra»,sier Fanny. 

Oslo-jenta forteller at drømmen alltid har vært å drive med musikk, men etter å ha gått ned stadige blindgater i et par års tid hadde hun egentlig bestemt seg for å legge den planen på hylla.

Hun jobbet fortsatt i klesbutikken på Manglerud Senter, og begynte å lure på om det kanskje på tide å bli seriøs og begynne å studere. Men først måtte hun bare få gitt ut denne ene singelen – «Kids» – som hun fikk til gjennom en del vennetjenester.

– Jeg hadde ikke noe plateselskap, ikke noe management, ikke noen PR-strategi, ikke noe apparat rundt meg, forteller Fanny. Men det hun hadde, det var Instagram. I dagene før singelslippen la hun ut noen snutter av ting hun er opptatt av som ung voksen – som for eksempel hva man skal gjøre med livet sitt, hvem man egentlig er, og ikke minst, seksualitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer