Love Actually:

Fans i sjokk over aldersforskjellen

Keira Knightley var bare 17 år da filmen ble spilt inn.

LOVE ACTUALLY: Keira Knightley var kanskje ung da hun «giftet» seg i Love Actually, men det er aldersforskjellen mellom henne og Thomas Brodie-Sangster som vekker oppsikt. Foto: Skjermdump
LOVE ACTUALLY: Keira Knightley var kanskje ung da hun «giftet» seg i Love Actually, men det er aldersforskjellen mellom henne og Thomas Brodie-Sangster som vekker oppsikt. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Da KK-redaksjonen snakket om hvilken film som må sees før jul var svaret enkelt: «Love Actually»! Vi elsker den søte filmen fra 2003 og kan se den på nytt år etter år.

Ja, det er faktisk 18 år siden den britiske suksessen kom ut. Lille «Sam» er blitt er 30 år og «Joanna», eller Olivia som hun heter, har fylt 28.

Det overrasker deg kanskje at «Sam» er eldre enn «Joanna»? Det kommer nok som et sjokk på flere at Thomas Brodie-Sangster, som spiller karakteren «Sam», var 13 år da filmen ble sluppet.

I filmen møter vi også Keira Knightley (37). Hun spiller karakteren «Juliet» som gifter seg med kjæresten «Peter». Etterpå finner hun ut at «Peters» bestevenn «Mark» også er forelsket i henne. Ekteskapet består, men det kommer naturligvis som et sjokk på «Juliet» når hun finner det ut.

Thomas Brodie-Sangsters karakter er ikke akkurat gifteklar, men forelsket - det er han! Han går på barneskolen og bestemmer seg for å lære seg trommer for å vinne over sin store kjærlighet «Joanna».

«Er ikke du litt ung til å være forelsket?», spør Sams stefar i filmen, «Daniel», spilt av Liam Neeson (69). Men svaret er klart: «Nei?»

Sannheten er at det faktisk ikke er mange år mellom Thomas Brodie-Sangster (31) og Keira Knightley (37). Love Actually kom ut i 2003, så den ble mest sannsynlig spilt inn året før. Det vil si at Keira Knightley kun var 17 år da suksessen ble spilt inn!

Kollegaen hennes Brodie-Sangster var 13 år da filmen kom ut, så muligens 12 da de jobbet sammen på settet.

Flere har blitt oppmerksomme på aldersforskjellen etter at en Twitter-melding spredte seg som ild i tørt gress.

SJOKKERENDE: Aldersforskjellen til skuespillere Keira Knightley og Thomas Brodie-Sangster, kjent fra Love Actually, er mindre enn man skulle tro. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer