Robbie Williams

Fansen bekymret for stjernas helse etter video

– Er alt bra med deg, Robbie?

ROBBIE WILLIAMS: En ny video har gjort fansen bekymret for popstjernas helse. Her fra Brit Awards i 2013. FOTO: Paul Treadway/UPI/Shutterstock/NTB
ROBBIE WILLIAMS: En ny video har gjort fansen bekymret for popstjernas helse. Her fra Brit Awards i 2013. FOTO: Paul Treadway/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

På 90- og 2000-tallet feide han over dansegulvene med en bønn om å få lov til å underholde. Låten «Let me entertain you» ga Robbie Williams enorm internasjonalt berømmelse som soloartist, etter at han tidligere i flere år hadde vært det mest profilerte medlemmet av boybandet «Take That».

Han ble raskt kjent for sin småfrekke og sjarmerende tone, og i dokumentaren «Nobody someday» fra 2001 følger vi Robbie på Europaturné, der han blant annet er åpen om sine psykiske utfordringer og kampen mot rus.

Modell-kone

Robbie var i mange år en svoren ungkar, men i 2010 fant han lykken med den amerikanske modellen og skuespilleren Ayda Field. Paret har fire barn sammen, to av dem født av surrogatmor.

FANT LYKKEN: I 2010 giftet den britiske artisten Robbie Williams seg med den amerikanske midellen og skuespilleren Ayda Field. Her fra Filmfestivalen i Cannes i 2015. FOTO: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
FANT LYKKEN: I 2010 giftet den britiske artisten Robbie Williams seg med den amerikanske midellen og skuespilleren Ayda Field. Her fra Filmfestivalen i Cannes i 2015. FOTO: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Robbie og Ayda er kjent for en spøkefulle tone på sosiale medier, og går ikke av veien for å gjøre practical jokes på hverandre. Blant annet la de ut humoristiske videoer fra fødselen i 2012, da Ayda fødte datteren Theodora Rose.

Video bekymrer

Men en ny video på Aydas Instagram har fått fansen til å reagere. Filmsnutten viser en sovende Robbie i deres hjem i Beverly Hills, med sovemaske over øynene, og parets barn som kommer og vekker pappa ved å helle vann i håret hans. En fortumlet Robbie våkner og gnir seg i øynene, til latter fra familien, men snart skjer det som får kommentarfeltet til å koke.

Videoen viser nemlig en nyvåken Robbie Williams som begynner å skjelve på armen og overkroppen, før han snur seg bort, ikke særlig fornøyd med den brå vekkingen. Og det er altså skjelvingen har fått fansen til å reagere, og flere kommenterer at de er bekymret for stjernens helse, og at det er ubehagelig å se videoen:

«Den skjelvingen er ille», skriver en, mens en annen kommenterer: «Jeg håper det går bra med ham, for den skjelvingen ser ikke bra ut». En tredje skriver: «Det ser ut som noe er galt. Jeg er bekymret».

Andre igjen mener det er slemt av Ayda å legge ut videoen, siden Robbie ser utilpass ut, og selv ikke ler av spøken.

Ayda selv har i skrivende stund ikke kommentert innlegget, og heller ikke Robbie.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer