Robbie Williams

Fansen bekymret for stjernas helse etter video

– Er alt bra med deg, Robbie?

ROBBIE WILLIAMS: En ny video har gjort fansen bekymret for popstjernas helse. Her fra Brit Awards i 2013. FOTO: Paul Treadway/UPI/Shutterstock/NTB
ROBBIE WILLIAMS: En ny video har gjort fansen bekymret for popstjernas helse. Her fra Brit Awards i 2013. FOTO: Paul Treadway/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

På 90- og 2000-tallet feide han over dansegulvene med en bønn om å få lov til å underholde. Låten «Let me entertain you» ga Robbie Williams enorm internasjonalt berømmelse som soloartist, etter at han tidligere i flere år hadde vært det mest profilerte medlemmet av boybandet «Take That».

Han ble raskt kjent for sin småfrekke og sjarmerende tone, og i dokumentaren «Nobody someday» fra 2001 følger vi Robbie på Europaturné, der han blant annet er åpen om sine psykiske utfordringer og kampen mot rus.

Modell-kone

Robbie var i mange år en svoren ungkar, men i 2010 fant han lykken med den amerikanske modellen og skuespilleren Ayda Field. Paret har fire barn sammen, to av dem født av surrogatmor.

Robbie og Ayda er kjent for en spøkefulle tone på sosiale medier, og går ikke av veien for å gjøre practical jokes på hverandre. Blant annet la de ut humoristiske videoer fra fødselen i 2012, da Ayda fødte datteren Theodora Rose.

Video bekymrer

Men en ny video på Aydas Instagram har fått fansen til å reagere. Filmsnutten viser en sovende Robbie i deres hjem i Beverly Hills, med sovemaske over øynene, og parets barn som kommer og vekker pappa ved å helle vann i håret hans. En fortumlet Robbie våkner og gnir seg i øynene, til latter fra familien, men snart skjer det som får kommentarfeltet til å koke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer