Friends:

Fansen flokker seg rundt «Friends»-leiligheten

- De vil vise sin respekt.

FRIENDS: Fasaden på dette bygget ble viden kjent gjennom Friends-serien, og illuderte vennegjengens hjem. Nå er det hit fansen kommer for å vise en siste hyllest til avdøde skuespiller Matthew Perry. Foto: NTB
FRIENDS: Fasaden på dette bygget ble viden kjent gjennom Friends-serien, og illuderte vennegjengens hjem. Nå er det hit fansen kommer for å vise en siste hyllest til avdøde skuespiller Matthew Perry. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det sjokkerte en hel verden da Matthew Perry ble funnet død ble livløs hjemme i badekaret i Los Angeles, 28. oktober. Som skuespiller med en unik komisk timing var han høyt elsket av Friends-fansen – den legendariske NBC- situasjonskomedien som gikk i 10 sesonger fra 1994 til 2004.

Serien handlet om seks venner i New York, som fansen selvsagt fortsatt kan alle navnene på - Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey – og Chandler, som var Matthew Perrys karakter.

Vennene pleide å møtes hos hverandre eller i kafeén Central Perk. I bygget som illuderte gjengens hjem, har nå fansen begynt å strømme til for å vise den avdøde skuespilleren en siste oppmerksomhet.

Det skriver Page Six.

Blomster og lys

Det er restauranten« Little owl» i bydelen West Village, fansen nå flokker seg til - som ligger i 1. etasje i det kjente bygget.

- Folk har kommet hit for å vise sin respekt og legger ned blomster og lys, uttalte en av de lokale til Page Six.

Mange stoppet også opp for en matbit på restauranten – eieren skal ha anslått at det dreier seg om nærmere tusen mennesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.