Harry og Meghan

Fansen i harnisk etter de romantiske kyssebildene

Meghan og Harry overrasker med svært private bilder.

HARYY OG MEGHAN: Tobarnsforeldrene Meghan og Harry i et romantisk øyeblikk hjemme i California. FOTO: Netflix / NTB

HARYY OG MEGHAN: Tobarnsforeldrene Meghan og Harry i et romantisk øyeblikk hjemme i California. FOTO: Netflix / NTB

Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember kom første drypp fra Netflix-dokumentaren Harry & Meghan - som skal gi et helt unikt innblikk i kjærlighetshistorien mellom den amerikanske skuespilleren og den britiske prinsen.

En kjærlighetshistorie som til slutt endte med at han forlot sin rojale familie, til fordel for et roligere familieliv over Atlanteren.

Ifølge Netflix inneholder dokumentarserien intervjuer med venner og familiemedlemmer, som aldri tidligere har uttalt seg offentlig.

I desember ble det publisert en fersk trailer, der tobarnsforeldrene Meghan (41) og Harry (38), viser flere private og intime øyeblikk. På flere av bildene kysser de og viser åpenbart at de er svært forelsket i hverandre.

EKTE KJÆRLIGHET: Meghan og Harry er svært intime i den splitter nye Netflix-traileren. FOTO: Netflix / NTB
EKTE KJÆRLIGHET: Meghan og Harry er svært intime i den splitter nye Netflix-traileren. FOTO: Netflix / NTB Vis mer

Da prinseparet valgte å tre ut av den britiske kongefamilien, og flytte til USA i mars 2020, fortalte de begge at dette var noe de ønsket å gjøre for å få en mer privat tilværelse.

Stikk motsatt av hva man får som medlem av en kongefamilie. De ga også uttrykk for at de ønsket å fokusere på egne hjertesaker, ikke de sakene de ble tildelt av kongehuset.

Og det er akkurat dette som har fått fans og rojalister verden over til å stusse - og flere uttrykker sinne i kommentarfelt på sosiale medier, fordi at Meghan og Harry nettopp, ved å delta i en dokumentarserie på en av verdens største strømmetjenester, går mot det de selv har hevdet at de ønsker; nemlig privatliv.

- Hvorfor har dere ønsket å lage denne dokumentarserien, blir paret spurt om i Netflix-promoen.

- Ingen ser hva som foregår bak lukkede dører. Jeg ble nødt til å gjøre alt jeg kunne for å beskytte familien min, forklarer Harry.

Redd for at Meghan skal lide samme skjebne som Diana

Han har tidligere gitt uttrykk for at han er redd for at det samme som skjedde med moren, prinsesse Diana, skal skje med kona Meghan. De har barna Archie (3) og Lilibet (17 mnd) sammen.

– Min største bekymring var at historien skulle gjenta seg, fortalte prins Harry til Oprah i fjor.

FOTO: Skjermdump / Instagram @enews
FOTO: Skjermdump / Instagram @enews Vis mer

Men kritikken hagler altså mot paret, etter både det avslørende og utleverende Oprah-intervjuet som ble sendt i mars 2021, Meghans Archetypes-podkast som kom tidligere i år og nå deltakelsen i Netflix-dokumentaren.

Det er mange som mener at de er dobbeltmoralske, og ønsker både å få i pose og sekk. I Instagram-kommentarfeltet til det amerikanske nettstedet Enews er det mange som er i harnisk - og trekker frem nettopp privacy-aspektet.

FOTO: Skjermdump / Instagram @enews
FOTO: Skjermdump / Instagram @enews Vis mer

Men det er også flere som tar tobarnsforeldrene i forsvar, og som poengterer at Meghan og Harry faktisk aldri har bedt om å avstå helt og holdent fra offentligheten, men at de ikke ønsker å bli kontrollert av kongelig etikette og tradisjoner.

Selv stiller Meghan et retorisk spørsmål i traileren:

- Når risikoen er så høy, er det ikke mer logisk å høre historien vår fra oss?

Det er foreløpig ukjent når Harry & Meghan-serien har premiere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer