Som to dråper vann!

Fansen kan ikke tro hvor like Nicole Richie og datteren er

Et nytt Instagram-bilde får folk til å sperre opp øynene.

SE SÅ LIKE: Ikke bare ligner Nicole Richie (i midten) og datteren Harlow (t.v.) på hverandre, men vi synes også at Nicole ligner på lillesøsteren Sofia til tross for at Nicole er adoptert! Foto: Skjermdump fra Instagram
SE SÅ LIKE: Ikke bare ligner Nicole Richie (i midten) og datteren Harlow (t.v.) på hverandre, men vi synes også at Nicole ligner på lillesøsteren Sofia til tross for at Nicole er adoptert! Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Da Nicole Richie (39) var tre år gammel flyttet hun inn hos Lionel Richie (71) fordi hennes biologiske foreldre ikke hadde råd til å ta vare på henne. Seks år senere adopterte Lionel og hans daværende kone Brenda Harey (68) ni år gamle Nicole.

Ekteskapet mellom Richie og Harvey tok slutt kort tid etter, men likevel ble Nicole oppdratt som deres datter. Lionel Richie giftet seg på ny og fikk barna Miles i 1994 og Sofia i 1998.

STOLT FAR: Lionel Richie viser stolt frem sine to døtre Nicole (i midten) og Sofia. Foto: NTB
STOLT FAR: Lionel Richie viser stolt frem sine to døtre Nicole (i midten) og Sofia. Foto: NTB Vis mer

I dag er Nicole Richie selv mor. I 2010 giftet hun seg med Good Charlotte-vokalisten Joel Madden, og sammen har de barna Sparrow (11) og Harlow (12).

Det er ikke ofte vi får se bilder av barna, men da de var små var de ofte med på den røde løperen.

SÅ SØTE: Nicole Richie og Joel Madden er foreldre til barna Harlow og Sparrow. Her fra en rød løper i 2011. Foto: NTB
SÅ SØTE: Nicole Richie og Joel Madden er foreldre til barna Harlow og Sparrow. Her fra en rød løper i 2011. Foto: NTB Vis mer

I år har det ikke blitt spesielt mange røde løpere, men kjendisene bruker Instagram og andre plattformer til å dele bilder fra sine liv - noe som er bra for nysgjerrige folk som oss!

Nicole er ikke selv på bildedelingstjenesten, men det er hennes yngre søster Sofia. Som sin storesøster har også Sofia skapt et navn for seg selv i underholdningsbransjen. Hun har blant annet gjort flere modelloppdrag og har også datet ekskjæresten til Kourtney Kardashian, Scott Disick.

Storesøster Nicole har faktisk studert sammen med Kourtney, så Hollywood er ikke så stort som man skulle tro.

STJERNEPAR: Scott Disick og Sofia Richie datet i flere år, men i 2020 skal det ha tatt slutt. Foto: NTB
STJERNEPAR: Scott Disick og Sofia Richie datet i flere år, men i 2020 skal det ha tatt slutt. Foto: NTB Vis mer

Se så like

Selv om Nicole og Sofia ikke er biologiske søstre, så skulle man så absolutt tro det! Det har vi sett i løpet av deres mange år i rampelyset, men det ble også ganske tydelig da Sofia nylig la ut et bilde på Instagram.

Med sine nesten sju millioner følgere delte Sofia et bilde av seg selv, søsteren og niesen Harlow. Mange kommenterer likheten mellom Sofia og Nicole, men det som vekker mest oppsikt er likheten mellom Nicole og datteren Harlow.

«Det er som å se Nicoles tvilling», skriver en Instagram-bruker og viser til likheten mellom henne og datteren.

Til bildet har Sofia skrevet «min favorittrio», og det er akkurat det de ser ut som. Noen har også lagt igjen en kommentar om at de tre faktisk kunne vært trillinger.

Ser du likheten?

Se dette innlegget på Instagram

My favorite trio

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer