Adele vekt

- Fansen raste fordi jeg gikk ned i vekt

Mener Adele bukket under for kroppspresset, ved å endre kostholds- og treningsrutiner.

ADELE: Den britiske popstjernen Adele Laurie Blue Adkins under Brit Awards i London i februar 2022. FOTO: NTB
ADELE: Den britiske popstjernen Adele Laurie Blue Adkins under Brit Awards i London i februar 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den britiske artisten Adele Laurie Blue Adkins (34), bedre kjent under artistnavnet Adele, har de siste årene lagt om kostholds- og treningsvanene sine - noe som har gitt resultater.

Men ettbarnsmoren har vært nøye med å påpeke at hun ikke har gått ned i vekt for å bukke under for skjønnhetspresset - der idealet gjerne er å være så tynn som mulig - men rett og slett for sin egen fysiske- og mentale helse.

I en fersk episode av BBC-podkasten Desert Island Discs, som ble publisert i juli 2022, åpner Adele opp om vektnedgangen, og forteller at hun opplevde å bli sterkt kritisert av fansen nettopp fordi at hun ble tynnere.

- Fansen raste fordi jeg gikk ned i vekt. Det var noen som følte at jeg sviktet dem. Som uttrykte at jeg ga etter for presset, noe som egentlig ikke plaget meg, fordi ingen av dem sitter der og holder meg i hånden klokken fire om natten når jeg gråter og har angst.

LIVSSTILSENDRING: Artisten Adele har lagt om rutiner for å bedre både fysisk og mental helse. Bildet til høyre er tatt i 2008, mens bildet til venstre er tatt i år - 14 år senere. FOTO: NTB
LIVSSTILSENDRING: Artisten Adele har lagt om rutiner for å bedre både fysisk og mental helse. Bildet til høyre er tatt i 2008, mens bildet til venstre er tatt i år - 14 år senere. FOTO: NTB Vis mer

Derfor har trening vært bra for hennes mentale helse.

- Det ga meg fokus. Det ga meg et sted å prosessere både den gode og den dårlige energien, og det fikk meg til å føle meg sterkere - både mentalt og fysisk.

Drømmer om flere barn

Livsstilsendringen kom som følge av skilsmissen med ektemannen Simon Konecki (48). Etter mange år som kjærester giftet de seg i 2016. I 2019 ble de separert, og to år senere var skilsmissen et faktum.

Eks-paret har sønnen Angelo Adkins (9) sammen.

Nå har Adele funnet lykken på ny, med sportsagenten Rich Paul (40), og i den samme BBC-podkasten åpner «Hello»-stjernen opp om familieforøkelse.

- Jeg vil definitivt ha flere barn. Det ville vært fantastisk om vi kunne få det. Hvis ikke, har jeg Angelo. Jeg vil bare være lykkelig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer