Britney Spears:

Får 135 millioner norske kroner for å fortelle ALT

Det siste året har det stormet rundt Britney Spears. Nå får vi kanskje hele historien fortalt fra hennes side- og det koster.

TØFF TID: «Dersom Britney klarte å overleve 2007, overlever du også». Dette ordtaket har sitt utspring fra popstjernens mest turbulente periode av livet. Nå kan det se ut som superstjernen vil fortelle sin fulle historie i ny bok. FOTO: NTB
TØFF TID: «Dersom Britney klarte å overleve 2007, overlever du også». Dette ordtaket har sitt utspring fra popstjernens mest turbulente periode av livet. Nå kan det se ut som superstjernen vil fortelle sin fulle historie i ny bok. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

For de som lurer på hva Britney Spears er i gang med nå, bortsett fra hennes forestående bryllup med modell og fitnesstrener Sam Asghari, skal hun visstnok få det travelt med å fortelle sin livshistorie.

Superstjernen har ifølge Harpers Bazaar signert en bokavtale med forlaget Simon & Schuster. Hun skal ha blitt tilbudt 15 millioner dollar, altså nær 135 millioner norske kroner, for å fortelle alt.

Nyheten om hennes kommende bok kommer tre måneder etter at hennes 13 år lange formynderskap ble avsluttet.

Samt knapt en måned etter at lillesøsteren Jamie Lynn Spears ga ut selvbiografien sin; Things I Should Have Said, hvor hun forteller om hvordan det var å vokse opp i skyggen av Britney.

Britney på sin side tente på alle plugger etter søsterens bokutgivelse, og krevde på sosiale medier at navnet hennes skulle fjernes fra boken. Nå får hun kanskje muligheten til å fortelle sin side av historien. Ifølge Variety vil boken inneholde blant annet Britneys vei til berømmelse, musikkarriere og hennes forhold til familien.

Flere medier har bekreftet avtalen, og Page Six var den første til å omtale saken. Men hverken Spears selv eller forlaget har gitt noen kommentar vedrørende den planlagte boken.

Britney har vært åpen om den økende avstanden mellom henne selv og resten av familien siden rettssaken tok slutt. Hun har delt nye opplysninger om hvordan hun ble behandlet mens faren hennes, Jamie Spears hadde kontroll over hennes personlige, profesjonelle og finansielle saker.

Hun er fortsatt i juridiske tvister med sin far, som har bedt om at hun skal fortsette å betale hans advokat til tross for at formynderskapet har opphørt.

IKON: Britney Spears var et av verdens største popikon på starten av 2000-tallet. Her bilde fra 2002. FOTO: NTB
IKON: Britney Spears var et av verdens største popikon på starten av 2000-tallet. Her bilde fra 2002. FOTO: NTB Vis mer

I juni 2021 uttalte Britney seg i retten om hvordan hun følte seg behandlet, og det sparket i gang en offentlig debatt om mulig misbruk i formynderisaker.

Stjernen har delt sine planer om å være en ambassadør for dem som har hatt lignende erfaringer. Dagen etter at retten besluttet å ende formynderskapet, delte hun i en video på Instagram hvor hun sier at hun «ikke er her for å være noe offer».

«Jeg er her for å være en advokat for mennesker med ekte funksjonsnedsettelser og sykdom», sa hun. «Forhåpentlig vil min historie gjøre et inntrykk og skape endring i et korrupt system.»

Forrige uke avslørte popikonet at hun er blitt invitert til å møte kongressen for å dele sin historie. Hun la ut et bilde av brevet, som var sendt forrige desember, og skrev at da hun mottok det, følte hun seg hørt og viktig for første gang i sitt liv.

«I en verden hvor din egen familie går imot deg, er det faktisk vanskelig å finne mennesker som forstår og viser empati !!!» skrev hun.

«Igjen, jeg er ikke her for å være noe offer selv om jeg skal være den første til å innrømme at jeg er ganske opprørt over alt sammen ... Jeg vil hjelpe andre i sårbare situasjoner, ta tak i livet og vær modig !!!»

Det skriver Britney Spears i et innlegg på Instagram.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer