Loreen:

Får kritikk etter intervju

Den ferske Melodifestivalen-vinneren kom med kontroversielle uttalelser i det svenske programmet «Lilla Aktuellt».

KRITIKK: SVT får kritikk etter intervju med Loreen. Foto: Christine Olsson/TT via AP/NTB
KRITIKK: SVT får kritikk etter intervju med Loreen. Foto: Christine Olsson/TT via AP/NTB Vis mer
Publisert

Lorine Zineb Nora Talhaoui (39), bedre kjent som Loreen, er svenskenes kandidat i årets Eurovision Song Contest. Med et forrykende sceneshow og låten «Tattoo» spår oddsen at 39-åringen vil stikke av med seieren nok en gang.

I kjølvannet av seieren har Loreen snakket med flere medier og tv-programmer, blant andre det svenske programmet «Lilla Aktuellt». Der snakket hun om hvordan hun forberedte seg til Melodifestivalen.

Artistens svar førte til at SVT besluttet å klippe om programmet. 39-åringen sa i utgangspunktet at hun hadde unngått pasta i hele tre måneder før deltakelsen, det skriver svenske Expressen.

For barn

I programmet får Loreen spørsmål om hvordan hun har feiret den gjeve seieren. Da forteller hun at hun er ganske «kjedelig», og at hun skal spise litt pasta.

- Jeg har ikke spist pasta på tre måneder, sier artisten og legger til at hun har måttet droppe matretten fordi hun måtte trene for å få bra fysikk og kondisjon før Melodifestivalen.

- Det er ikke så lett som man tror å bevege seg på den måten som jeg gjør og synge samtidig, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer