Britney Spears

Får tyn for to år gammel video

Filmklipp har fått Britney Spears kommentarfelt til å ta fyr.

BRITNEY SPEARS: Uansett hva hun foretar seg skaper det overskrifter. Også et innlegg fra november 2022. FOTO: Valerie Macon/AFP/NTB
BRITNEY SPEARS: Uansett hva hun foretar seg skaper det overskrifter. Også et innlegg fra november 2022. FOTO: Valerie Macon/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Mye har vært skrevet om Britney Spears og det 13 år lange vergemålet hun var underlagt. Etter det mye omtalte sammenbruddet levde hun i årevis strengt kontrollert, med sin egen far som verge.

De klaustrofobiske dansevideoene fra stuegulvet med en sterkt sminket Britney, fikk kommentarfeltene til å koke, og bekymringsmeldinger fra fansen var med på å sparke i gang den verdensomspennende #freebritney-bevegelsen.

Og etter at en dommer i 2021 besluttet å oppheve verdensstjernas vergemål med umiddelbar virkning, må Britney Spears virkelig sies å ha nytt friheten. Ikke bare har hun giftet seg med den personlige treneren Sam Ashgari, i en seremoni hvor blant annet Madonna og Drew Barrymore var gjester. Paret har dessuten vært på mange solfylte reiser til eksotiske reisemål, og i 2022 ga Britney ut låten «Hold me closer» sammen med Elton John.

GIFT: Britney Spears og Sam Asghari på premieren av «Once Upon a Time in Hollywood» i 2019. Paret er senere blitt kone og mann. FOTO: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
GIFT: Britney Spears og Sam Asghari på premieren av «Once Upon a Time in Hollywood» i 2019. Paret er senere blitt kone og mann. FOTO: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Men Britneys glede over den nye friheten stanser ikke der. I en video på Instagram delte stjernen i november 2022 en sykkeltur i et solfylt California. I shorts og T-skjorte farer Britney Spears frem på stiene i nabolaget, og ifølge Britney tar hun den samme sykkelturen hver dag.

– Jeg gjør dette hver morgen, skriver hun, og legger til at for henne er «fantasi å finne en grunn til å være her», og oppfordrer følgerne til å lage seg den verdenen de selv vil ha:

– Det er en fantastisk gave å ha den muligheten.

I videoen suser hun forbi en mann på en parkbenk, som ifølge Britney sitter på samme plass hver morgen og spiser matpakken sin. I videoen ser man at mannen snur seg fortumlet etter henne, og ifølge stjernen har det sin forklaring:

– Jeg lover. Jeg sa endelig hei, skriver Britney under innlegget.

Kommentarene har ikke latt vente på seg, og flere skriver at de skulle ønske det var dem som fikk et «Hei» av Britney på morgenkvisten.

Men som med det meste som angår Britney Spears, skaper innlegget kontroverser. Mange påpeker at videoen er to år gammel, og sier de husker da hun publiserte den første gang. «Sitter smørbrød-mannen der fortsatt, to år senere?», spør en, og videoen fyrer nok en gang opp under spekulasjonene om at det ikke er Britney selv som poster innleggene på kontoen, og at hun fortsatt ikke er fri.

«Om hun er fri, hvorfor ikke legge ut en video av en sykkeltur i dag, om det er sånn at hun gjør dette hver morgen?» skriver en.

Andre igjen gleder seg over videoen, og en skriver:

«Så herlig dette må være for deg, Britney. Du, uten fotografer og fans, FRI som alle andre».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer