Britney Spears

Får tyn for to år gammel video

Filmklipp har fått Britney Spears kommentarfelt til å ta fyr.

BRITNEY SPEARS: Uansett hva hun foretar seg skaper det overskrifter. Også et innlegg fra november 2022. FOTO: Valerie Macon/AFP/NTB
BRITNEY SPEARS: Uansett hva hun foretar seg skaper det overskrifter. Også et innlegg fra november 2022. FOTO: Valerie Macon/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Mye har vært skrevet om Britney Spears og det 13 år lange vergemålet hun var underlagt. Etter det mye omtalte sammenbruddet levde hun i årevis strengt kontrollert, med sin egen far som verge.

De klaustrofobiske dansevideoene fra stuegulvet med en sterkt sminket Britney, fikk kommentarfeltene til å koke, og bekymringsmeldinger fra fansen var med på å sparke i gang den verdensomspennende #freebritney-bevegelsen.

Og etter at en dommer i 2021 besluttet å oppheve verdensstjernas vergemål med umiddelbar virkning, må Britney Spears virkelig sies å ha nytt friheten. Ikke bare har hun giftet seg med den personlige treneren Sam Ashgari, i en seremoni hvor blant annet Madonna og Drew Barrymore var gjester. Paret har dessuten vært på mange solfylte reiser til eksotiske reisemål, og i 2022 ga Britney ut låten «Hold me closer» sammen med Elton John.

Men Britneys glede over den nye friheten stanser ikke der. I en video på Instagram delte stjernen i november 2022 en sykkeltur i et solfylt California. I shorts og T-skjorte farer Britney Spears frem på stiene i nabolaget, og ifølge Britney tar hun den samme sykkelturen hver dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer