Eilev Bjerkerud

«Farmen»-Eilev (27): - Ja, jeg er singel

Og «Skal vi danse»-deltakeren er veldig klar for å bli bydd opp til dans av sine kvinnelige fans.

SKAL VI DANSE: Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya er et av parene som skal vise danseteft på parketten under årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Espen Solli for TV 2
SKAL VI DANSE: Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya er et av parene som skal vise danseteft på parketten under årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Espen Solli for TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken kastet «Skal vi danse»-deltaker Eilev Bjerkerud (27) og hans dansepartner Nadya Khamitskaya (33) glans over TV 2 høstlanseringen i Bergen, og den blide duoen slo av en prat med KK.nos utsendte - som først og fremst var mest nysgjerrig på om den tidligere «Farmen»-deltakeren er ledig på markedet. 

- Ja, jeg er singel, forklarte han med glimt i øyet. Han og «Farmen»-kollega Charlotte Jacobsen (22) bekreftet i vår til Dagbladet at de to hadde avsluttet den mye omtalte romansen de inngikk etter «Farmen»-oppholdet høsten 2015.

Dansepartner Nadya er ganske så sikkert på at Eilev vil bli ENDA mer populær blant damene etter at de ser ham i sving på parketten. 

- Jenter, jeg kan love dere at jeg skal levere en veldig fleksibel og sexy Eilev tilbake etter «Skal vi danse»! Jeg skal gjøre han klar for dansegulvet. 

Så dersom noen av dine kvinnelige fans byr opp til dans så er du klar?

- Det er bare å by opp til dans! oppfordrer Eilev.

- Det er så kleint å slippe seg løs

Vi nordmenn er kjente for å være stive som stokker på dansegulvet - og kanskje gutta spesielt. Og Eilev legger ikke skjul på at også han er i denne kategorien. Første dans ut for paret - når «Skal vi danse» har premiere til helgen, er den hurtige latin-dansen jivePå KK.nos Facebook-side kan du se klipp av Eilev Bjerkerud som viser fram sine nye hofte-skills!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer