Eilev Bjerkerud

«Farmen»-Eilev (27): - Ja, jeg er singel

Og «Skal vi danse»-deltakeren er veldig klar for å bli bydd opp til dans av sine kvinnelige fans.

SKAL VI DANSE: Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya er et av parene som skal vise danseteft på parketten under årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Espen Solli for TV 2
SKAL VI DANSE: Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya er et av parene som skal vise danseteft på parketten under årets sesong av «Skal vi danse». Foto: Espen Solli for TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken kastet «Skal vi danse»-deltaker Eilev Bjerkerud (27) og hans dansepartner Nadya Khamitskaya (33) glans over TV 2 høstlanseringen i Bergen, og den blide duoen slo av en prat med KK.nos utsendte - som først og fremst var mest nysgjerrig på om den tidligere «Farmen»-deltakeren er ledig på markedet. 

- Ja, jeg er singel, forklarte han med glimt i øyet. Han og «Farmen»-kollega Charlotte Jacobsen (22) bekreftet i vår til Dagbladet at de to hadde avsluttet den mye omtalte romansen de inngikk etter «Farmen»-oppholdet høsten 2015.

Dansepartner Nadya er ganske så sikkert på at Eilev vil bli ENDA mer populær blant damene etter at de ser ham i sving på parketten. 

- Jenter, jeg kan love dere at jeg skal levere en veldig fleksibel og sexy Eilev tilbake etter «Skal vi danse»! Jeg skal gjøre han klar for dansegulvet. 

Så dersom noen av dine kvinnelige fans byr opp til dans så er du klar?

- Det er bare å by opp til dans! oppfordrer Eilev.

- Det er så kleint å slippe seg løs

Vi nordmenn er kjente for å være stive som stokker på dansegulvet - og kanskje gutta spesielt. Og Eilev legger ikke skjul på at også han er i denne kategorien. Første dans ut for paret - når «Skal vi danse» har premiere til helgen, er den hurtige latin-dansen jiveKK.nos Facebook-side kan du se klipp av Eilev Bjerkerud som viser fram sine nye hofte-skills!

- Ja, jeg må nok innrømme at jeg også er i denne kategorien. Men ting begynner å løsne nå altså!

HOFTEØVELSE: Eilev Bjerkerud viste KK.no hva han foreløpig har lært av dansepartner Nadya Khamitskaya. Se videoklippet på KK.nos Facebook-side! Foto: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no
HOFTEØVELSE: Eilev Bjerkerud viste KK.no hva han foreløpig har lært av dansepartner Nadya Khamitskaya. Se videoklippet på KK.nos Facebook-side! Foto: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no Vis mer

Hvordan løsner man egentlig på en stiv kropp, Eilev?

- Først og fremst trening, men jeg tror også mye handler om den barrieren som sitter i hodet. Det er så kleint å slippe seg løs, men jeg holder på å komme over denne barrieren nå. Jeg er ikke helt der enda, men forhåpentligvis snart. Jeg har fått meg sånne latin-bukser som er dritstramme og høye i livet, og da jeg fikk på meg buksen så føltes det plutselig veldig riktig.

I tidligere sesonger av det populære underholdingsprogrammet har vi blant annet vært vitne til feilsteg og knall og fall på direkten. Men dette bekymrer ikke 27-åringen, som er vokst opp på gård på Noresund i Buskerud.

- Jeg er ikke så veldig redd for å gjøre feil på scenen, for det er bare menneskelig, men jeg er veldig redd for å være skikkelig ræva.

- Men det er du jo ikke da! sier Nadya til sin ferske dansepartner.

«Skal vi danse» har premiere lørdag 27. august klokken 19.30 på TV 2.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer