Farmen kjendis 2022

- Farmen forvandlet seg til «American psycho»

Det var ikke bare Niklas Baarli som følte anger forrige uke. Vebjørn Selbekk gikk også ut og beklaget oppførselen sin mot Øyunn på Farmen. Blir sabotøren Isak nestemann ut?

FARMEN KJENDIS: Det kokte over for flere av mennene i forrige ukes Farmen. Både Niklas Baarli og Vebjørn Selbekk gikk i ettertid ut og beklaget sin oppførsel på gården. FOTO: Alex Iversen/TV2
FARMEN KJENDIS: Det kokte over for flere av mennene i forrige ukes Farmen. Både Niklas Baarli og Vebjørn Selbekk gikk i ettertid ut og beklaget sin oppførsel på gården. FOTO: Alex Iversen/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var flere av kjendisene på Farmen som på forhånd uttrykte at de grudde seg til forrige uke. Da skulle nemlig uke 5 på gården, den siste før finaleuka, vises på TV. Dette var den uka hvor følelser og sinne fikk fritt spillerom, og mange deltakere viste nye og ikke nødvendigvis veldig flatterende sider av seg selv.

Eller som deltaker Vebjørn Selbekk selv uttrykte på instagram:

- Tilværelsen ble brått endret fra «Huset på prærien» til «American Psycho».

Det startet med en sunnmøring

Da sunnmøringen Marna kom roende over tjernet fra Torpen og inn på Farmen, jublet guttene, fordi de var overbevist om at Marna skulle velges til førstekjempe. Dette antok de ut fra en avtale de hadde inngått i starten av oppholdet. (Nykommere skal ut, red anm.) Jentene ble kraftig provosert av jubelen og som de sier det selv - spillet var i gang.

Men som de fleste kanskje har fått med seg, valgte storbonden Øyunn å gå vekk fra denne avtalen, og sende en av gutta i kamp, nemlig musiker Heine Totland. Han tok det hele med tilsynelatende fatning, men det var andre haner på gården som følte behov for å gale høyt.

«Et ræva menneske»

En av dem var programleder Niklas Baarli som kalte Øyunn for et rævva menneske. En som reagerte mer i stillhet var fiskeren Isak Dreyer som valgte å egenhendig sabotere ukesoppdraget, ved å dumpe vekk en masse siv som gruppa hadde slått og lagt til tørk. Øyunn reagerte med vantro og tårer.

En annen som reagerte på Øyunns valg av Heine til førstekjempe, var Vebjørn Selbekk. Gang på gang gjentok han hvor skuffet han var over at hun kunne fravike noe de hadde tatt hverandre i hånda på. Den siste reaksjonen kom fra musiker Adam Ezzari som fortalte Øyunn at deres vennskap nå var over.

Vel ute av Farmen sitter beklagelsene løst fra Farmen-mennene. Mest oppstyr ble det rundt Niklas Baarli som gikk ut i rikspressen for å presisere at Øyunn ikke er et rævva menneske. Så fulgte Adam opp med å fortelle at han og Øyunn er vel forlikte og venner i dag.

Nykommer Marna oppfordret storbonden Øyunn Krogh til å velge girlpower i uke 5 på Farmen. FOTO: Alex Iversen/TV2
Nykommer Marna oppfordret storbonden Øyunn Krogh til å velge girlpower i uke 5 på Farmen. FOTO: Alex Iversen/TV2 Vis mer

«Du er en flott person»

Men Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk var faktisk først ute med sin beklagelse - på Instagram:

- Storbonden Øyunn Krogh har mye større grunn til å være stolt av sin opptreden i uke 5 inne på Farmen enn jeg har, skriver han.

Han tagger Øyunn, og fortsetter:

- Beklager Øyunn. Du er en på alle måter flott person, og fortjente ikke det du måtte gjennomgå den uka (...)

Og selv om Øyunn fikk se vreden fra fire mannfolk i uke fem på Farmen, ser hun ut til å riste det hele greit av seg. Til redaktør Selbekk svarte hun i hvert fall:

-Tusen takk Vebjørn. Står respekt av måten du valgte kommunikasjon og forståelse etter alt som skjedde!

I kveld er det duket for første sending i finaleuka. Er det nå Isak som fjerde mann ut skal komme med sin beklagelse (for sabotasjen)? Eller skal han fortsette «å spille spillet», som han sier. Vi sier bare som deltaker Kjersti Grini i samme kommentarfelt.

- Herlighet for et styr!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer