Farmen kjendis 2022

- Farmen forvandlet seg til «American psycho»

Det var ikke bare Niklas Baarli som følte anger forrige uke. Vebjørn Selbekk gikk også ut og beklaget oppførselen sin mot Øyunn på Farmen. Blir sabotøren Isak nestemann ut?

FARMEN KJENDIS: Det kokte over for flere av mennene i forrige ukes Farmen. Både Niklas Baarli og Vebjørn Selbekk gikk i ettertid ut og beklaget sin oppførsel på gården. FOTO: Alex Iversen/TV2
FARMEN KJENDIS: Det kokte over for flere av mennene i forrige ukes Farmen. Både Niklas Baarli og Vebjørn Selbekk gikk i ettertid ut og beklaget sin oppførsel på gården. FOTO: Alex Iversen/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var flere av kjendisene på Farmen som på forhånd uttrykte at de grudde seg til forrige uke. Da skulle nemlig uke 5 på gården, den siste før finaleuka, vises på TV. Dette var den uka hvor følelser og sinne fikk fritt spillerom, og mange deltakere viste nye og ikke nødvendigvis veldig flatterende sider av seg selv.

Eller som deltaker Vebjørn Selbekk selv uttrykte på instagram:

- Tilværelsen ble brått endret fra «Huset på prærien» til «American Psycho».

Det startet med en sunnmøring

Da sunnmøringen Marna kom roende over tjernet fra Torpen og inn på Farmen, jublet guttene, fordi de var overbevist om at Marna skulle velges til førstekjempe. Dette antok de ut fra en avtale de hadde inngått i starten av oppholdet. (Nykommere skal ut, red anm.) Jentene ble kraftig provosert av jubelen og som de sier det selv - spillet var i gang.

Men som de fleste kanskje har fått med seg, valgte storbonden Øyunn å gå vekk fra denne avtalen, og sende en av gutta i kamp, nemlig musiker Heine Totland. Han tok det hele med tilsynelatende fatning, men det var andre haner på gården som følte behov for å gale høyt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer