Linni Meister

- Farmen-oppholdet har endret meg

Linni Meister forteller til KK.no at hun har blitt en mer takknemlig person, og mindre forfengelig. - Jeg er ikke like nøye på shavingen av legger!

LINNI MEISTER: Linni Meister sammen med kjæresten Niklas Tangen (20) på finalefesten til "Kjendis farmen". - Han er mer moden enn mange av vennene mine, sier Linni til kk.no.
 Foto: Foto:Scanpix/VG
LINNI MEISTER: Linni Meister sammen med kjæresten Niklas Tangen (20) på finalefesten til "Kjendis farmen". - Han er mer moden enn mange av vennene mine, sier Linni til kk.no. Foto: Foto:Scanpix/VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Folk sier de er overrasket over hvor tøff jeg var. Både fysisk og psykisk. Også er det en del som er overrasket over at jeg kan lage mat. Men jeg elsker å bli undervurdert jeg, da blir jo alle positivt overrasket, sier Linni Meister (31) til KK.no. 

Hun er tilbake i sitt vante habitat (byen) og vår tid (2017), etter å ha imponert en drøy million nordmenn  som utfordrer i «Farmen Kjendis». Nå sitter hun i rosa bomberjakke og rosa caps og drikker en rosa smoothie, mens hun forteller om opplevelsen - og veien videre. For når TV2 kan slå i bordet med sin største seersuksess noensinne - da drypper det litt på deltakerne også. 

- Dennis er alt for meg, jeg er en skikkelig hønemor, sier Linni. Foto: Andreas Fadum/Se & Hør
- Dennis er alt for meg, jeg er en skikkelig hønemor, sier Linni. Foto: Andreas Fadum/Se & Hør Vis mer

- Jeg har absolutt en del planer framover ja. Jeg skal lage luekolleksjon med Lothepus - det tror jeg blir kjempekult! Også er det snakk om en slags livet etter Farmen-greie, også jobber jeg med en smykkekolleksjon. Det er mange som tar kontakt. Det liker jeg, jeg blir rastløs av å ikke ha nok å gjøre, sier Linni.

-Jeg har vært i bransjen i elleve år - og jeg har aldri opplevd så ville tilstander som det har vært nå. Det har vært et eventyr, understreker Linni og forteller at hun var veldig usikker på om hun skulle tørre å takke ja til forespørselen.

- Jeg var litt redd for å ikke levere, liksom. Et TV-program som så mange liker, jeg vil ikke ødelegge det, tenkte jeg først, og fikk litt prestasjonsangst. Også var det dette med å være borte så lenge fra Dennis, sønnen min. Det måtte jeg tenke nøye over, sier Linni.

(Dennis er sønnen på 7 år, som Linni har fra tidligere forhold med Bernhard Berntzen.) Da logistikken falt på plass, og sønnen også fortalte mamma at han kom til å heie på henne hjemmefra, takket mamma Linni ja.

- Hvordan vil du beskrive deg selv som mamma?

- Åh, jeg er en skikkelig hønemor. Dennis er alt for meg! Jeg er kanskje litt overbeskyttende. Jeg har selv mistet begge foreldrene mine, så mulig jeg tenker litt for mye på alt som kan skje, sier Linni som beskriver seg som svært familiekjær. Moren døde da Linni var 17, og faren var oberst løytnant i millitæret, og døde i 2014.

- Dennis vil nok si at jeg er litt streng. Det har jeg nok etter pappa. Jeg er opptatt av høflighet, at vi skal oppføre oss ordentlig mot folk, og ikke ta alt for gitt. Jeg vasker gulvene mine selv, for eksempel - har aldri hatt vaskehjelp! Jeg syns det er viktig at Dennis ser mammaen sin med en vaskeklut. Jeg ber jo han om å rydde rommet sitt, så da lærer han at dette er noe vi alle må bidra med, sier Linni og høres ut som fortsatt er på gården og lekser opp for resten av gjengen at de må ta i et tak.

-Har oppholdet på gården endret deg?

- Ja det tror jeg. Jeg er ikke like forfengelig lenger. Fire uker uten noe stæsj gjør noe med deg. Jeg har sagt fra til Niklas at jeg ikke lenger er så nøye på shaving av legger, sier Linni og ler høyt.

LES OGSÅ: Farmen-Stine ble dumpet av forloveden - dagen etter 30-årsdagen

11 år yngre kjæreste

Vi kan ikke snakke med Linni uten å snakke litt om kjæresten, pokerspilleren Niklas Tangen Klein (20). Aldersforskjellen dem i mellom har fått stor oppmerksomhet.

- Pressen rakk å skrive om forholdet tre dager før han fylte 20, så da så det enda verre ut, sier Linni og ler.

- Hvordan møttes dere - og hva falt du for?

- Vi møttes på poker-cruise! Han vant hele greia. Men det var først noen år senere at vi møttes igjen og det sa pang. Niklas er virkelig verdens beste. Han er voksen, trygg og en fantastisk kjæreste, også er han helt super med Dennis. Det betyr alt for meg. 

- Får du fortsatt kommentarer på aldersforskjellen?

- Vi har vært sammen i rundt et år nå, og alle som kjenner oss tenker ikke på det. Han er for øvrig mer moden enn mange av vennene mine. Men det er klart, en gang i blant merker jeg det selv også. Når han ikke skjønner Rocky-referansene mine! Da må jeg kjøre voksenopplæring med filmkveld, sier Linni som ikke har umiddelbare planer om ytterligere famileforøkelse.

- Det er ikke noe jeg pusher i hvert fall. Jeg skal ikke ha på meg at jeg maser om barn med en 20-åring, sier Linni som forteller at hun er glad for at begge driver med poker, og derfor kan reise en del sammen. 

- I framtiden håper jeg faktisk at vi kan jobbe sammen også. Vi deler jo interessen for spill og poker, så her har vi noen tanker. Også har jeg lyst lage mer tv, jeg trives veldig godt med det, og har inntrykk av at mange syns jeg er en litt morsom figur, sier Linni og smiler.

- Etter at jeg kom ut fra Farmen-gården har jeg kjent på en takknemlighet, for at jeg har fått være med på noe så gøy, noe som så mange har likt og brydd seg om. Også har jeg fått venner for livet. Selv om jeg forteller venner og presse om opplevelsen, er det bare de de andre deltakerne som virkelig skjønner hvordan det var. Noe av det beste var å sitte sammen rundt bordet uten mobiler. Se hverandre i øynene og snakke sammen hver kveld. Vi har faktisk allerede planlagt julebordet!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer