Linni Meister

- Farmen-oppholdet har endret meg

Linni Meister forteller til KK.no at hun har blitt en mer takknemlig person, og mindre forfengelig. - Jeg er ikke like nøye på shavingen av legger!

LINNI MEISTER: Linni Meister sammen med kjæresten Niklas Tangen (20) på finalefesten til "Kjendis farmen". - Han er mer moden enn mange av vennene mine, sier Linni til kk.no.
 Foto: Foto:Scanpix/VG
LINNI MEISTER: Linni Meister sammen med kjæresten Niklas Tangen (20) på finalefesten til "Kjendis farmen". - Han er mer moden enn mange av vennene mine, sier Linni til kk.no. Foto: Foto:Scanpix/VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Folk sier de er overrasket over hvor tøff jeg var. Både fysisk og psykisk. Også er det en del som er overrasket over at jeg kan lage mat. Men jeg elsker å bli undervurdert jeg, da blir jo alle positivt overrasket, sier Linni Meister (31) til KK.no. 

Hun er tilbake i sitt vante habitat (byen) og vår tid (2017), etter å ha imponert en drøy million nordmenn  som utfordrer i «Farmen Kjendis». Nå sitter hun i rosa bomberjakke og rosa caps og drikker en rosa smoothie, mens hun forteller om opplevelsen - og veien videre. For når TV2 kan slå i bordet med sin største seersuksess noensinne - da drypper det litt på deltakerne også. 

- Jeg har absolutt en del planer framover ja. Jeg skal lage luekolleksjon med Lothepus - det tror jeg blir kjempekult! Også er det snakk om en slags livet etter Farmen-greie, også jobber jeg med en smykkekolleksjon. Det er mange som tar kontakt. Det liker jeg, jeg blir rastløs av å ikke ha nok å gjøre, sier Linni.

-Jeg har vært i bransjen i elleve år - og jeg har aldri opplevd så ville tilstander som det har vært nå. Det har vært et eventyr, understreker Linni og forteller at hun var veldig usikker på om hun skulle tørre å takke ja til forespørselen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer