Adele

Ferske bilder av Adele får nettet til å koke!

Åpner opp om skilsmissen, vektnedgang og nyforelskelse i nytt intervju.

ADELE: Den britiske artisten stråler på nye fotografier i britiske og amerikanske Vogue tatt av de anerkjente motefotografene Alasdair McLellan og Steven Meisel. FOTO: Faksimile amerikanske Vogue
ADELE: Den britiske artisten stråler på nye fotografier i britiske og amerikanske Vogue tatt av de anerkjente motefotografene Alasdair McLellan og Steven Meisel. FOTO: Faksimile amerikanske Vogue Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motemagasinet Vogue - både den britiske og den amerikanske utgaven - har et stort, personlig intervju med artistdivaen Adele Adkins (33) på trykk i sine respektive novembeutgaver.

Adele åpner opp om skilsmissen fra ektemannen Simon Konecki (47), som hun var gift med fra 2016 til 2021, den delte barneomsorgen for sønnen Angelo (8), den drastiske vektnedgangen og ikke minst nyforelsken med NBA-agenten Richard Paul (39) som hun viste seg offentlig med for første gang i sommer.

Vektnedgangen handlet om å bli sterk

Mange har spekulert og undret seg over kiloene som har forsvunnet på rekordtid, og om dette handler om skilsmissen, og det er noe Adele indirekte bekrefter i Vogue-intervjuet. Men hun bedyrer at det handlet utelukkende om å gå ned i vekt for vektens skyld.

- Det handlet om angsten min. Å trene fikk meg til å føle meg bedre. Det handlet ikke om å gå ned i vekt, men derimot om å bli sterk og gi meg selv egentid uten telefonen min. Jeg ble ganske avhengig av det, og trente to-tre ganger om dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer