Adele

Ferske bilder av Adele får nettet til å koke!

Åpner opp om skilsmissen, vektnedgang og nyforelskelse i nytt intervju.

ADELE: Den britiske artisten stråler på nye fotografier i britiske og amerikanske Vogue tatt av de anerkjente motefotografene Alasdair McLellan og Steven Meisel. FOTO: Faksimile amerikanske Vogue
ADELE: Den britiske artisten stråler på nye fotografier i britiske og amerikanske Vogue tatt av de anerkjente motefotografene Alasdair McLellan og Steven Meisel. FOTO: Faksimile amerikanske Vogue Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motemagasinet Vogue - både den britiske og den amerikanske utgaven - har et stort, personlig intervju med artistdivaen Adele Adkins (33) på trykk i sine respektive novembeutgaver.

Adele åpner opp om skilsmissen fra ektemannen Simon Konecki (47), som hun var gift med fra 2016 til 2021, den delte barneomsorgen for sønnen Angelo (8), den drastiske vektnedgangen og ikke minst nyforelsken med NBA-agenten Richard Paul (39) som hun viste seg offentlig med for første gang i sommer.

Vektnedgangen handlet om å bli sterk

Mange har spekulert og undret seg over kiloene som har forsvunnet på rekordtid, og om dette handler om skilsmissen, og det er noe Adele indirekte bekrefter i Vogue-intervjuet. Men hun bedyrer at det handlet utelukkende om å gå ned i vekt for vektens skyld.

- Det handlet om angsten min. Å trene fikk meg til å føle meg bedre. Det handlet ikke om å gå ned i vekt, men derimot om å bli sterk og gi meg selv egentid uten telefonen min. Jeg ble ganske avhengig av det, og trente to-tre ganger om dagen.

10 ÅR SIDEN: Adele fotografert under MTV Video Music Awards i Los Angeles i august 2011. FOTO: NTB
10 ÅR SIDEN: Adele fotografert under MTV Video Music Awards i Los Angeles i august 2011. FOTO: NTB Vis mer

Når hun blir konfrontert med den voldsomme treningsmengden det faktisk er å trene såpass mange ganger daglig, erkjenner ettbarnsmoren at det ble noe voldsomt, og at dette ikke er noe «alle» kan få til på grunn av økonomi.

- Jeg var regelrett arbeidsløs da jeg holdt på. Og jeg gjorde det med trenere. Og nei, det er ikke mulig for alle, sier hun en smule flau, ifølge journalist Giles Hattersley i britiske Vogue.

Til amerikanske Vogue ført i pennen av journalist Abby Aquirre, forteller Adele at det ikke bare er treningen som har hjulpet på angsten, men også den nye kjæresten Richard Paul.

- Jeg føler meg ikke angstfylt, nervøs eller utkjørt med ham. Heller det stikk motsatte. Og det føles helt vilt.

- Jeg er en 33 år gammel skilt kvinne med en sønn, som egentlig er den som leder an. Det siste jeg trenger er en som ikke vet hvor han er i livet, eller hva han vil ha. For jeg vet hva jeg vil ha. Og jeg vet virkelig hva jeg ikke vil ha, sier hun videre i amerikanske Vogue.

FOTO: Faksimile Instagram @adele
FOTO: Faksimile Instagram @adele Vis mer

Hylles av kjendisvennene

Men det er ikke bare åpenheten som har fått fansen til å juble - også den ferske bildeserien tatt av den anerkjente motefotografene Alasdair McLellan og Seven Meisel har fått nettet til å ta helt av. Førstnevnte fotograf har tatt bildene for den amerikanske versjonen, og sistnevnte for den britiske versjonen.

FOTO: Faksimile Vogue
FOTO: Faksimile Vogue Vis mer

Adele har selv lagt ut flere av bildene på sin offisielle Instagram-konto, og her har flere kjendisvenner kommentert med positive adjektiver og lovord.

Blant dem er realitykjendis Kris Jenner (65), skuespiller Sarah Paulson (46), One Tree Hill-stjernen Bethany Joy Lenz (40) og tidligere modell og skuespiller Gwyneth Paltrow (49).

FOTO: Skjermdump Instagram @adele
FOTO: Skjermdump Instagram @adele Vis mer

Verst-selgende cover i 2012

Dette er for øvrig ikke første gang Adele er på coveret av den britiske utgaven av Vogue, men da hun prydet forsiden av det mektige motemagasinet i 2012 gikk redaktøren ut og sa at utgaven var tidenes flopp.

- Musikkartister selger ikke så bra. Adele er den mest populære kvinnen i verden, men en av de verst-selgende utgavende vi har hatt. Jeg tror det må eksistere en relasjon med personen på coveret som går utover hvordan de ser ut, sa tidligere Vogue-redaktør Alexandra Shulman (63), ifølge nettstedet DigitalSpy, for snart et tiår siden. Man kan anta at pipa nå har fått en helt annen låt.

NY FIGUR: Artist Adeles «nye» figur har fått sosiale medier til å ta av - men flere reagerer på tilbakemeldingene. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer