Amber Heard:

Fikk barn på egen hånd

Flere ble overrasket da Amber Heard plutselig ble mamma for første gang. Den dag i dag spekuleres det fortsatt på hvem som er barnefaren.

BLE MAMMA: I fjor annonserte skuespiller Amber Heard at hun hadde fått en datter. Foto: Shutterstock/NTB
BLE MAMMA: I fjor annonserte skuespiller Amber Heard at hun hadde fått en datter. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni var den intense rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) over.

Rettssaken har bydd på utallige virale øyeblikk, med merkelige vitneforklaringer, subtile blikk og uttrykk, og bisarre detaljer fra Depp og Heards ekteskap som alle trender på nettet.

Nå rettes imidlertid oppmerksomheten mot noe helt annet. I fjor ble nemlig Heard mamma for aller første gang, men da hun delte den gledelige nyheten var det flere som spekulerte på hvem som kunne være barnefaren, eller om hun hadde adoptert.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona, Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

Fortsatt uvisst

Den 36 år gamle skuespilleren annonserte i juli i fjor at hun hadde blitt mamma til ei lita jente, som kom til verden 8. april og fikk navnet Oonagh Paige Heard. I forbindelse med nyheten delte hun også et bilde av seg selv og datteren i et innlegg på Instagram.

I innlegget skrev hun innledningsvis at hun gledet seg til å dele nyheten med følgerne sine, og at hun for fire år siden hadde bestemte seg for at hun ville ha barn, men på sine egne premisser. Allerede da skrev en rekke utenlandske medier som Sky News og ET Online at hun trolig hadde blitt mamma ved hjelp av surrogati.

«Jeg skjønner hvor radikalt det er for oss som kvinner, å tenke på en av de mest grunnleggende delene av våre skjebner på denne måten. Jeg håper vi kommer til et punkt der det er normalisert å ikke bære en ring for å ha barneseng», var blant det hun skrev videre.

Selv om det har stormet rundt Heard den siste tiden, har hun holdt livet som alenemor utenfor rampelyset. Under rettssaken snakket hun imidlertid om drapstrusler hun hadde mottatt, og nevnte i den anledning at folk hadde truet henne med å «sette datteren i en mikrobølgeovn».

Som følge av Heards vitneforklaring har temaet rundt graviditeten og hvordan datteren egentlig kom til verden, blitt tatt opp igjen, over ett år senere.

Ved flere anledninger har både Tesla-gründer Elon Musk (50) og skuespiller James Franco (44) blitt mistenkt for å muligens være faren til datteren. Det skrev blant andre Hello Magazine.

Det kan imidlertid tenkes at hun trolig har brukt en sæddonor, siden hun tidligere har skrevet at hun ville gjøre det på egne premisser. Men skuespilleren har hittil ikke bekreftet noe rundt ryktene.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Deler små glimt

Til tross for at Heard holder kortene tett til brystet hva gjelder datteren, har hun likevel nå og da delt noen hyggelige øyeblikk med henne på sosiale medier, skriver Metro.

For snart to måneder siden fylte hun nemlig ett år, og i den anledning delte den forholdsvis ferske mora bilder av henne på Instagram. I innlegget skrev hun følgende:

«Min lille O er ett år i dag. Jeg kan fortsatt ikke tro at du er her. Det beste året», skrev hun etterfulgt av en rød hjerte-emoji.

Også under pandemien delte 36-åringen et lite glimt av datteren som satt på fanget hennes mens hun jobbet hjemmefra, hvor hun vekslet mellom å jobbe og å være mamma.

«Jeg er bare mammaen og pappaen. Hun er sjefen», skrev hun til innlegget.

En annen ting Heard heller ikke har avslørt, er begrunnelsen bak datterens uvanlig navn. Ifølge det amerikanske nettstedet Nameberry antas «Oonagh» å være en stavevariasjon av navnet Una eller Oona med irsk opprinnelse.

Nettstedet bemerker at navnet vanligvis bærer betydningen «lam», avledet fra det irske uttrykket «uan». Oonagh er også navnet på dronningen av feene, en figur fra irsk folklore fra 1500-tallet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer