Amber Heard:

Fikk barn på egen hånd

Flere ble overrasket da Amber Heard plutselig ble mamma for første gang. Den dag i dag spekuleres det fortsatt på hvem som er barnefaren.

BLE MAMMA: I fjor annonserte skuespiller Amber Heard at hun hadde fått en datter. Foto: Shutterstock/NTB
BLE MAMMA: I fjor annonserte skuespiller Amber Heard at hun hadde fått en datter. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni var den intense rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) over.

Rettssaken har bydd på utallige virale øyeblikk, med merkelige vitneforklaringer, subtile blikk og uttrykk, og bisarre detaljer fra Depp og Heards ekteskap som alle trender på nettet.

Nå rettes imidlertid oppmerksomheten mot noe helt annet. I fjor ble nemlig Heard mamma for aller første gang, men da hun delte den gledelige nyheten var det flere som spekulerte på hvem som kunne være barnefaren, eller om hun hadde adoptert.

Fortsatt uvisst

Den 36 år gamle skuespilleren annonserte i juli i fjor at hun hadde blitt mamma til ei lita jente, som kom til verden 8. april og fikk navnet Oonagh Paige Heard. I forbindelse med nyheten delte hun også et bilde av seg selv og datteren i et innlegg på Instagram.

I innlegget skrev hun innledningsvis at hun gledet seg til å dele nyheten med følgerne sine, og at hun for fire år siden hadde bestemte seg for at hun ville ha barn, men på sine egne premisser. Allerede da skrev en rekke utenlandske medier som Sky News og ET Online at hun trolig hadde blitt mamma ved hjelp av surrogati.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer