Kim Kardashian

Fikk brennhett sexråd av bestemor

Slik tar man vare på gløden i forholdet - skal vi tro 88-åringen Mary Jo.

KIM KARDASHIAN: Kjendisfamiliens fire generasjoner: MJ, Kris Jenner, Kim Kardashian og lille North West i 2015. FOTO: Twitter / @kimkardashian
KIM KARDASHIAN: Kjendisfamiliens fire generasjoner: MJ, Kris Jenner, Kim Kardashian og lille North West i 2015. FOTO: Twitter / @kimkardashian Vis mer
Publisert

Reality-serien The Kardashians er inne i sin andre sesong, etter at Keeping Up with the Kardashians ble lagt på hylla sommeren 2021 etter 20 sesonger.

Til tross for at firebarnsmoren Kim Kardashian (41) og den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28) gikk fra hverandre etter ni måneders dating, er forholdet godt dokumentert i den ferske sesongen av The Kardashians.

I midten av oktober fikk man se Pete og Kim på kjærlighetsweeken på Beverly Hills Hotel - hotellet der artist Whitney Houston ble funnet død i badekaret i 2012.

SAMMEN I 9 MÅNEDER: Kim Kardashian og Pete Davidson fotografert under MET-gallaen i New York i mai 2022. FOTO: NTB
SAMMEN I 9 MÅNEDER: Kim Kardashian og Pete Davidson fotografert under MET-gallaen i New York i mai 2022. FOTO: NTB Vis mer

- Lever livet om man har sex foran peisen

Firebarnsmoren forteller til seerne at det var en peis i suiten hun og Pete bodde i, og at hun da kom på sextipset hun fikk fra sin bestemor Mary Jo «MJ» Shannon (88).

- Pete og jeg satt foran peisen og snakket i timesvis. Og så sa jeg: Bestemoren min fortalte meg at man virkelig lever livet om man har sex foran peisen. Og så hadde vi sex foran peisen for å hedre henne.

Kim, som har barna North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3) med eksmannen Kanye West (45), har et svært nært forhold med sin mormor MJ.

Da hun fylte 88 år i sommer delte Kim Kardashian en hyllest til kvinnen som er en av hennes absolutt største forbilder.

«Jeg elsker deg, bestemor, og er så utrolig heldig som har deg å se opp til!», skrev hun til en bildeserie av seg selv, bestemoren og øvrige medlemmer av kjendisfamilien.

I 2016 kom lillesøster Khloe Kardashian (38) også med et hot sextips til fansen - nemlig hvordan å håndtere oralsex på best mulig måte.

- Hemmeligheten bak fantastisk oralsex er spytt, spytt, spytt. Å bruke hendene samtidig er også fint, men spytt er trikset. Hvis du ikke klarer å produsere mye spytt, så prøv å drikke mye vann, sa Khloe da hun gjestet radioprogrammet The Howard Stern Show.

KARDASHIAN-KLAN: Kris Jenner, Khloe Kardashian med datteren True Thompson og Kim Kardashian under premieren av 'The Kardashians' i Los Angeles våren 2022. FOTO: NTB
KARDASHIAN-KLAN: Kris Jenner, Khloe Kardashian med datteren True Thompson og Kim Kardashian under premieren av 'The Kardashians' i Los Angeles våren 2022. FOTO: NTB Vis mer

Det er ingen hemmelighet at familien ikke har noe filter, og spesielt ikke når det kommer til sex og samliv.

Og det hele startet jo nettopp med Kim Kardashians såkalte sextape, som ble filmet i 2002 og lekket i 2007. Og var starten på hele reality-eventyret for Kardashian-familien ...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer