Kim Kardashian

Fikk eksklusiv «pølseveske» i bursdagsgave

Så mye er den verdt!

UNIK PRESANG: Hva gir man personen som har alt? En svindyr veske som skal forestille pølse i brød, tydeligvis. FOTO: Scanpix
UNIK PRESANG: Hva gir man personen som har alt? En svindyr veske som skal forestille pølse i brød, tydeligvis. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Det går sjeldent stille for seg når medlemmer av Hollywoods mest berømte familie fyller år. Kardashian- og Jenner-flokken går alt annet enn stille i dørene!

Tidligere har de blant annet arrangert en kjendistung, «Great Gatsby»-tematisert fest i forbindelse med Kris Jenners 60-årsdag.

Prislappen? To millioner dollar – som tilsvarer 18 millioner norske kroner.

Andre ganger har bursdagsfeiringer bydd på tropiske turer til Bahamas eller Turks- og Caicosøyene, private opptredener av verdenskjente musikere, et eget tivoli komplett med karuseller, sukkerspinn og pariserhjul...

Med ekstravagante feiringer, følger naturligvis ekstravagante gaver. Det var intet unntak da Kim Kardashian fylte 39 år forrige uke!

Firebarnsmoren skriver selv at årets bursdagsfeiring var hennes mest avslappende noensinne, og at den bestod av å tilbringe tid med venner i Palm Springs og en hyggelig familiemiddag.

Hun avslørte også hva hun fikk i gave av menneskene rundt seg.

LES OGSÅ: Så mye tjener realityfamilien på InstagramStjernen deler via Instagram at ektemannen Kanye West blant annet donerte én million dollar (ni millioner norske kroner) til veldedige formål – spesifikt fengselsreform som har vært Kardashians hjertesak de siste årene – på vegne av henne.

Men den store dagen bød naturligvis også på noen materialistiske goder.

Fra sin faste makeupartist, Mario Dedivanovic, og agenten Tracy Romulus fikk den ferske 39-åringen glitrende vesker fra designer Judith Leiber.

Helt ordinære vesker var det dog ikke; én forestiller en sitron og er verdt 40.000 kroner, mens den andre forestiller pølse i brød og selges for 55.000 kroner...

Ja, du leste riktig – glitrende pølse i brød til 55.000 kroner.

Se bilder av de matinspirerte luksusveskene under:

EKSKLUSIVT: Disse Judith Leiber-kreasjonene er verdt over nærmere 100.000 norske kroner. FOTO: Scanpix
EKSKLUSIVT: Disse Judith Leiber-kreasjonene er verdt over nærmere 100.000 norske kroner. FOTO: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 12 år siden premieren: Slik så Kardashian-familien ut i første sesong

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer