Millie Bobby Brown

Fikk høre at hun ikke ville klare seg som skuespiller

Nå returnerer hun i rollen som Enola Holmes i Netflix-suksessen med samme navn.

MILLIE BOBBY BROWN: Enola Holmes er bare en av flere hovedroller den unge skuespilleren kan sette på CV-en sin. FOTO: Netflix
MILLIE BOBBY BROWN: Enola Holmes er bare en av flere hovedroller den unge skuespilleren kan sette på CV-en sin. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

Millie Bobby Brown (18) tok verden med storm i rollen som Eleven i fantasy-suksessen «Stranger Things» i 2016. Da var hun var bare 12 år. Gradvis har hun utvidet repertoaret med flere store innspillinger.

Den unge briten gjorde seg bemerket i filmen om Enola Holmes, Sherlock Holmes lillesøster. Lillesøsteren er som sin storebror – utstyrt med en utsøkt evne til å løse mysterier.

Forfatterens tilnærming gir historien en sterk, kvinnelig hovedrolle som setter Sherlock (spilt av Henry Cavill) i skyggen av sin fryktløse søster.

Fikk høre at hun ikke vil klare seg som skuespiller

Med en allerede imponerende merittliste, er det kanskje ikke overraskende at Brown fikk høre fra en regissør at hun var «for moden for alderen» som tiåring.

«Å høre det var veldig tøft fordi jeg trodde modenhet var noe positivt. Å bli fortalt at det ikke var det, at jeg ikke ville klare meg i bransjen, det var sårende,» fortalte hun i et intervju tidligere i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer