Katy Perry:

Fikk kryptisk beskjed fra babyen i magen

Gravide Katy Perry fikk en høyst uventet melding fra sin ufødte datter.

OVERRASKENDE BESKJED: Den høygravide superstjerna Katy Perry under en konsert til inntekt for korona-ofre i mai 2020. Like etter var hun på ultralyd, og fikk en noe uventet beskjed fra barnet i magen. FOTO: NTB Scanpix
OVERRASKENDE BESKJED: Den høygravide superstjerna Katy Perry under en konsert til inntekt for korona-ofre i mai 2020. Like etter var hun på ultralyd, og fikk en noe uventet beskjed fra barnet i magen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Når USA og store deler av verden feirer morsdag i mai, flommer sosiale medier over av kjærlighetserklæringer. Også kjendisene hyller sine mødre.

En som har valgt en litt annen tilnærming til morsdagsfeiring, er Katy Perry (35). Den amerikanske superstjerna venter sitt første barn sammen med mannen Orlando Bloom (43).

Bloom har tidligere fortalt om hvordan ungkarsdagene og sexlivet forløp før har traff Perry, men nå er han altså snart far til hennes barn.

Parets datter er ventet våren 2020, og da Katy var på ultralyd nylig, valgte hun å dele med sine mange fans en video som ikke lover godt for fremtiden.

Hvert fall ikke om vi skal tro Katy Perrys spøkefulle kommentar under.

Se den overraskende videoen her:

SOM MOR SÅ DATTER: Superstjerna Katy Perry fikk seg en overraskelse på morsdagen. «Det lover ikke godt for fremtiden», sa hun da datteren ga henne klar beskjed fra mors liv. VIDEO: Hege Løvstad Toverud Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer