«Modern Family»

Fikk med seg aller siste sesong, så døde hun

Den høyt elskede hunden som spiller Stella i serien «Modern Family» skal akkurat ha rukket å fullføre den aller siste sesongen.

STJERNE: Den franske bulldogen Beatrice spiller Stella Pritchett i populære «Modern Family». Men nå skal det være slutt. Amerikanske kilder hevder at hunden døde brått, like etter at aller siste sesong av serien var fullført. FOTO: Instagram Gooddoganimals
STJERNE: Den franske bulldogen Beatrice spiller Stella Pritchett i populære «Modern Family». Men nå skal det være slutt. Amerikanske kilder hevder at hunden døde brått, like etter at aller siste sesong av serien var fullført. FOTO: Instagram Gooddoganimals Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hele ni sesonger av serien «Modern Family» har fansen kunne se hunden Stella tygge i stykker et ukjent antall damesko, tilhørende Gloria. En aktivitet ikke uten kostnader gitt at matmor er over middels glad i å pynte seg, og matfar alltid tar hunden i forsvar.

Men nå skal det være slutt. Ifølge nettstedet The Blast, sitert videre av People.com, skal hunden som spiller Stella ha dødd brått i mars.

Stella, som egentlig heter Beatrice, fikk jobb i den populære serien etter at hennes flatsnutede forgjenger, en fransk Bulldog ved navn Birgitte ble byttet ut, av grunner vi kommer tilbake til.

Forlatt av eieren

Birgitte kom inn i serien i sesong 2, etter at hun var blitt forlatt av eieren sin, og siden tatt hånd om av en hundetrener, skriver People.

I ekte Hollywoodstil fikk Birgitte nå et nytt liv – som hundeskuespiller, og i «Modern Family» ble hun snart nesten like populær som Sofia Vergara i rollen som Gloria og Ed O'Neill som Jay Pritchett.

Det skal imidlertid ha blitt hevdet at Birgitte var noe utrent som skuespiller og hadde en vilter tilnærming til yrket, og i bransjen hvisket onde tunger om at hun kun fikk rollen takket være utseendet.

Dog fight

I sesong 4 ble Birgitte byttet ut, visstnok etter en uoverensstemmelse med hundens eier, skriver The Blast.

Den enes død er imidlertid som kjent den andres kjøttbein. Med Birgitte ute av bildet, feide nå vakre Beatrice inn i studio, så fort de korte bena hennes tillot.

Ifølge People fikk den nye stjernen en egen kasse å trekke seg tilbake på filmsettet, nesten som en liten trailer, og hun hadde sin egent agent, gjennom Good Dog Animals.

Egen paraply

Eierne hennes Guin og Steve Solomon fortalte i 2017 om livet med Beatrice på filmsettet i bloggen Bodie on the Road og trakk spesielt frem «Jay Pritchett»:

– Ed O’Neill er så glad i henne. Det er så lett å jobbe med ham, for han gir Beatrice godbiter som popkorn og passer på henne hele tiden.

Guin fortalte videre at Ed O'Neill la en ekstra beskyttende arm rundt Beatrice når de filmet ved bassengkanten.

– Mellom opptakene sier han: «Pass på at Beatrice får en paraply, hun får sol på seg», fortalte Guin til bloggen.

Skateboard

På hjemmesiden til agenten Good Dog Animals presenteres Beatrice slik:

«Hun mestrer en hel rekke talenter og gjør alltid sitt beste for å vise hva hun kan. Hun kan til og med stå på skateboard».

En som ikke skal ha vært like overbegeistret for hundestjernens inntog på settet er Sofia Vergara, som spiller Gloria. Det er hvert fall hva eierne forteller på bloggen Bodie on the road:

– Hun (Vergara. red.anm.) er fra Colombia, så for henne er hunder skitne. Hun var ikke overbegeistret da Stella ble skrevet inn i serien, så vi hoder oss på respektfull avstand.

Slutten for Stella

Søte Beatrice rakk å spille inn hele åtte sesonger av «Modern Family» – og gnage i stykker et ukjent antall av Glorias sko.

Men i midten av mars 2020 skal altså Beatrice ha dødd brått, etter at teamet hadde fullført aller siste sesong, skriver The Blast.

Fansen har ikke vært sene med å dele den triste nyheten:

Ukjent årsak

Dødsårsaken skal ikke være kjent, og Beatrice etterlater seg ikke bare et tomrom for eierne, men også for alle fans som har kost seg foran skjermen med den sjarmerende hunden.

På hjemmesiden til agenten står Beatrice riktignok fortsatt oppført som høyst levende. Vi tar et forbehold om at ryktene om hennes død er sterkt overdrevet.

Om ikke:

RIP Beatrice. Måtte du ha kommet til selve sko-himmelen.

Kilder: People.com, The Blast, Godddoganimals.com, bodieontheroad.com

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer