«Gift ved første blikk»:

Fikk sjokkbeskjed tre uker før bryllupet

Før innspillingen trodde realityprofilen at han hadde funnet personen han skulle dele resten av livet sitt med.

GIFT VED FØRSTE BLIKK: Mila Timofeeva og Jonathan Sørfonden kjente hverandre ikke da de ble gift. Sistnevnte skulle etter planen gifte seg med en helt annen. Foto: Warner Bros. Discovery
GIFT VED FØRSTE BLIKK: Mila Timofeeva og Jonathan Sørfonden kjente hverandre ikke da de ble gift. Sistnevnte skulle etter planen gifte seg med en helt annen. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer
Publisert

Med familie, venner og et helt kamerateam til stede, giftet Jonathan Sørfonden (36) og Mila Timofeeva (26) seg under årets sesong av «Gift ved første blikk».

Da ringene ble satt på fingrene, hadde Sørfonden og Timofeeva aldri møtt hverandre før, og i løpet av sesongen lærte det ferske ekteparet hverandre å kjenne.

36-åringen er en mann som ikke er redd for å vise følelser, og til Se og Hør forteller han at det var en helt spesiell grunn til hvorfor han var noe mer følsom enn vanlig.

To måneder før TV-bryllupet fant sted, skulle han nemlig opprinnelig gifte seg med en helt annen dame.

Måtte avlyse

- Jeg skulle egentlig gifte meg 25. juni, avslører han til Se og Hør.

Tre uker før han skulle gi sitt «ja», ble han dumpet av det han trodde skulle bli sin kommende kone.

- Absolutt alt var klart. Det var en veldig kjip opplevelse å ringe rundt til gjester og avbestille alt av mat og blomster.

I håp om å klare å muntre han opp, meldte kollegaene han på realityserien. Sørfonden, som sier han tenkte han aldri skulle bli med på «noe sånt», forteller at han ble overtalt av produksjonen fordi de mente de hadde funnet en perfekt match til ham.

Men, hvor perfekt var egentlig den matchen?

VANSKELIG: I starten slet paret med å skjønne hverandres behov og ønsker. Foto: Privat
VANSKELIG: I starten slet paret med å skjønne hverandres behov og ønsker. Foto: Privat Vis mer

Klaffet ikke med en gang

To måneder etter at bryllupet hans ble avlyst, sto Sørfonden foran en vilt fremmed person som han skulle leve med i gode og onde dager.

Sørfonden og Timofeeva innså begge raskt at de gnisten ikke var der umiddelbart. Sistnevnte uttrykte også flere ganger at Sørfonden ikke møtte de forventningene hun hadde til det hun anser som en ideell mann.

- Mila er en utrolig bra dame, men hun er også en isdronning. Så det at jeg i starten ikke fikk så mye bekreftelse eller feedback i det hele tatt, gjorde meg superusikker, innrømmer han, og fortsetter:

- Jeg var nok ikke helt klar for å gifte meg på det tidspunktet. Det ferske bruddet ga meg en usikkerhet på hvem jeg er i et forhold, og min måte å være på.

Slet på bryllupsreisen

Sørfonden trekker frem bryllupsreisen med Timofeeva som spesielt vanskelig.

Foran seg så han sin nye, fremmede kone, men i hodet var tankene på hun som egentlig skulle vært med på bryllupsreisen.

- Det ble en veldig vanskelig situasjon å stå i. Der er jeg med en dame som jeg absolutt ikke kjenner, og jeg har masse forventninger fra produksjonen og venner om at dette skal klaffe og bli så fantastisk bra.

- Og så føltes det ikke rett fra første sekund. Det var nok derfor jeg overkompenserte så mye, for å overbevise meg selv.

LØSNET: Forholdet mellom Sørfonden og Timofeeva forbedret seg utover sesongen. Foto: Privat
LØSNET: Forholdet mellom Sørfonden og Timofeeva forbedret seg utover sesongen. Foto: Privat Vis mer

Vil være forbilde for sønnene

Stemningen mellom Sørfonden og Timofeeva løsner utover i sesongen, og det ser ut til at kommunikasjonskoden sakte, men sikkert knekker.

Alt i alt er Sørfonden fornøyd med hvordan han blir fremstilt på TV-skjermen, selv om han synes han blir klippet hakket mer følsom enn han egentlig er.

Likevel er han opptatt av å vise at det ikke er noe farlig å vise følelser.

- Det er jo ikke sånn at jeg sitter og griner hver dag, men jeg synes det er en styrke å være i kontakt med følelsene sine.

Fra et tidligere forhold har 36-åringen to sønner på henholdsvis ni og 13 år. Han er opptatt av å lære guttene at det ikke skal være noe skamfullt å vise følelser.

- Jeg vil at de skal vokse opp i et samfunn hvor de føler at de kan være seg selv hundre prosent. At jeg velger å være åpen på TV, hjelper kanskje noen andre til å ville være mer åpen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer