Gravidmote:

Firebarnsmoren Victoria Beckham delte genialt motetips for gravide

- Jeg er seks måneder på vei, og jeg aner ikke hva jeg kan kle meg i!

GRAVIDMOTE: Victoria Beckham har selv født fire barn og har etter disse svangerskapene opparbeidet seg et par triks når det kommer til gravidmote som hun velvillig deler med sine medsøstre. Bildet til venstre er tatt under prins William og hertuginne Kates bryllup i 2011. Foto: NTB Scanpix
GRAVIDMOTE: Victoria Beckham har selv født fire barn og har etter disse svangerskapene opparbeidet seg et par triks når det kommer til gravidmote som hun velvillig deler med sine medsøstre. Bildet til venstre er tatt under prins William og hertuginne Kates bryllup i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du var i New York, nærmere bestemt Central Park, i begynnelsen av november kunne du få motetips direkte fra motedesigner Victoria Beckham (43) - riktignok for to dollar (rundt 16 norske kroner) og via en iPad. Det var magasinet Vanity Fair som hadde fått Victoria Beckham med på motetips-stuntet, og blant de som ønsket moteguruens råd var en gravid kvinne som forklarte at hun hadde litt problemer med å vite hvilke klær som passer best under svangerskapet.

- Jeg er seks måneder på vei, og jeg aner ikke hva jeg kan kle meg i! sa kvinnen.

- Vet du hva jeg gjorde? Jeg klippet rett og slett en V i siden på buksene mine, og sydde inn elastisk stoff, tipset Victoria.

Det tidligere Spice Girls-medlemmet ble selvfølgelig også spurt om hvordan hun overlever å farte rundt i hæler en hel dag.

- Når jeg bruker hæler prøver jeg å velge et antrekk som er litt mer komfortabelt. Men vanligvis løper jo jeg rundt etter fire barn dagen lang, og hadde aldri hatt mulighet til å gå rundt i hæler etter dem, forklarer hun entusiastisk.

LES OGSÅ: Her er Beckham-skandalene vi aldri glemmer!

- Jeg elsker man bun!

Sammen med ektemannen David Beckham (42) har hun barna Brooklyn (18), Romeo (15), Cruz (12) og Harper (6). Victoria ble også spurt om hva hun syntes om en av de forbipasserendes «man bun» (hestehale på menn) - og ikke overraskende svarte hun at hun elsket det! Ektemannen David Beckham har for øvrig selv det siste året selv spart til å kunne gå med man bun.

- Jeg elsker man bun, og det fremhever helt klart trekkene i ansiktet ditt! sa Victoria til mannen som hadde gitt to dollar for å få Victorias bedømmelse.

HAR LATT HÅRET GRO: David og Victoria Beckham fotografert under et moteevent i Los Angeles i oktober. Den tidligere fotballspilleren ha latt håret gro, og bruker titt og ofte man bun - noe Victoria Beckham (og vi!) elsker. Foto: NTB Scanpix
HAR LATT HÅRET GRO: David og Victoria Beckham fotografert under et moteevent i Los Angeles i oktober. Den tidligere fotballspilleren ha latt håret gro, og bruker titt og ofte man bun - noe Victoria Beckham (og vi!) elsker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men ikke tro at Victoria tok motetips-pengene i egen lomme! Hun ønsket selvfølgelig å donere pengene til et veldedig formål, nærmere bestemt UNAIDS, som hun er ambassadør for.

Se den morsomme vanity Fair-videoen her!

LES OGSÅ: Mini-Beckham modelldebuterer

Brooklyns kjæreste stilte i antrekk signert Victoria Beckham

Nylig ble det kjent at eldstesønnen Brooklyn har funnet tilbake til ekskjæresten Chloë Grace Moretz (20) etter at det ble slutt i fjor høst, og under et event i New York i begynnelsen av november stilte hun i et antrekk signert kjærestens mor. So cute! (PSST: Vi drømmer om å se Chloë i rollen som Noora i den amerikanske versjonen av Skam!)

GIKK FOR «SVIGERMORS» DESIGN: Under et moteevent i New York i november stilte Chloë Grace Moretz i et antrekk signert Victoria Beckham - moren til kjæresten Brooklyn. Foto: NTB Scanpix
GIKK FOR «SVIGERMORS» DESIGN: Under et moteevent i New York i november stilte Chloë Grace Moretz i et antrekk signert Victoria Beckham - moren til kjæresten Brooklyn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to har ikke lagt skjul på at de er fans av hverandre, og spesielt Victoria Beckham har støttet eldstesønnens kjæreste både før og etter at forholdet tok slutt i fjor. Da skrev nemlig flere nett-troll på sosiale medier negativt om blant annet utseendet hennes. Hun fikk full støtte av Victoria Beckham:

- Vi har selv vært gjennom hundre forskjellige ting, og folk kommer til å fremstille deg på hundre forskjellige måter, men bare hold hodet høyt hevet, for du er vakker akkurat slik du er. Og de er bare veldig triste folk, skrev Victoria Beckham til Chloe, ifølge The Mirror.

LES OGSÅ: David Beckham får tyn for kyssebilde med datteren Harper: - Hvor skal vi sette grensen til slutt?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer