Hertuginne Kate

Flere reagerer på bildet av Tom Cruise som geleider hertuginne Kate

Trebarnsmoren strålte på rød løper side om side med ektemannen og Hollywood-legenden.

HERTUGINNE KATE: Den vakre trebarnsmoren ble geleidet opp den røde løperen av Hollywood-legenden Tom Cruise. Ved hennes side gikk også ektemannen prins William. FOTO: NTB
HERTUGINNE KATE: Den vakre trebarnsmoren ble geleidet opp den røde løperen av Hollywood-legenden Tom Cruise. Ved hennes side gikk også ektemannen prins William. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I stillingsbeskrivelsen til ekteparet prins William (39) og hertuginne Kate (40) står det blant annet at ekteparet skal kaste glans over storslåtte filmpremierer - og dette er noe trebarnsforeldrene virkelig har innfridd de siste årene.

Denne uken var intet unntak, da de to var til stede på den britiske premieren av Top Gun: Maverick i London.

Ekteparet ankom side om side med hovedrolleinnehaver Tom Cruise (59), og den amerikanske skuespilleren så sitt snitt til å geleide hertuginne Kate opp den røde løperen.

Dette har fått flere til å reagere.

Det er nemlig mange som mener at det er uhørt at skuespilleren, som er medlem av den kontroversielle Scientologi-sekten, har en så fremtredende rolle overfor hertuginne Kate.

Mange reagerer også på at det kanskje burde ha vært ektemannen prins William, og ikke den 59 år gamle skuespilleren, som geleidet hertuginnen opp trappene.

Noen påpeker at det er nøye planlagt fra skuespillerens side, fordi at han vet at alle kameraene er rettet mot ham og det kongelige paret. På den måten kan Cruise vise frem sine gentleman-fakter for hele verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer