Flyturbulens

- Flyet falt 4000 fot. Det var kaos!

Kona til Matthew McConaughey forteller om den skremmende flyturen.

FLYTURBULENS: Det ble en skremmende opplevelse for Camila Alves McConaughey da hun skulle fly fra Austin i Texas til Frankfurt i Tyskland onsdag 1. mars. FOTO: NTB
FLYTURBULENS: Det ble en skremmende opplevelse for Camila Alves McConaughey da hun skulle fly fra Austin i Texas til Frankfurt i Tyskland onsdag 1. mars. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da kona til skuespiller Matthew McConaughey, Camila Alves McConaughey, skulle fly fra Texas til Tyskland onsdag 1. mars opplevde hun plutselig å befinne seg i et kaos om bord.

Falt 1200 meter

På grunn av ekstrem turbulens «falt» flyet fra selskapet Lufsthansa uten forvarsel 4000 fot, noe som tilsvarer omtrent 1200 meter. Det fikk både hun og de andre passasjerene merke svært godt.

På sin Instagram dagen etter, la hun ut et innlegg med en video hvor hun forteller om hvordan det opplevdes å være ombord da det skjedde.

Videoen viser noe av skadene om bord i flyet, men av hensyn til personvern var ingen av de andre passasjerene med i videoen.

«Takk gud»

«Under flygningen i går, falt flyet nesten 4000 fot, sju mennesker ble fraktet til sykehus. Alt fløy rundt om kring. Av respekt for privatlivet til de rundt meg, er dette alt jeg viser. Men flyet var KAOS. Og turbulensen bare fortsatte.»

Det skrev den brasilianske modellen og entreprenøren i innlegget og la til:

«Lufthansa-flyet du så på nyhetene i dag. Ja, det var det flyet. Takk gud for at alle er i god behold.»

I videoen kan man se mat, papirer og andre gjenstander som ble slengt rundt i midtgangen i flyet.

Nødlandet

Etter den alvorlige hendelsen så pilotene seg nødt til å nødlande på flyplassen i Dulles i delstaten Virginia. Der fikk passasjerene legetilsyn.

Ifølge People ble sju av passasjerene fraktet til sykehus. Men foreløpig har ikke flyselskapet sagt noe om tilstanden til disse.

Etter at hun takket reiseselskapet Marriott Bonvoy for å ha funnet et hotellrom til henne etter nødlandingen, skrev Alves McConaughey at de rakk innom baren bare ett minutt før at de stengte og at hun fikk en god natts søvn før hun fløy videre dagen etter.

Lufthansa Flight 469 fløy 37 000 fot over Tennessee da den heftige turbulensen inntraff. Etter hendelsen fikk de uten vanskeligheter til å nødlande.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer