Flynn (21) er sønnen til en supermodell – gjetter du hvem?

Snakk om heldige gener!

KJEKKAS: Flynn Busson – eller Arpad Flynn Alexander som er hans fulle navn – er sønnen til en av verdens mest berømte modeller gjennom tidene. FOTO: Instagram
KJEKKAS: Flynn Busson – eller Arpad Flynn Alexander som er hans fulle navn – er sønnen til en av verdens mest berømte modeller gjennom tidene. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Eleanor Nancy Gow ble født i 1964 og vokste opp i forstaden Killara i Australia. Da hun var 14 år gammel, giftet moren Frances seg på nytt – og da fikk hun etternavnet hele verden i dag kjenner henne ved; MacPherson.

Elle MacPherson hoppet av jusstudiet da hun ble oppdaget av en modellagent på ferie i skiparadiset Aspen. Dét lønte seg.

Hun fikk kallenavnet «The Body» etter å ha prydet forsiden av Sports Illustrateds badetøysutgave rekordmange ganger (fem!) i begynnelsen av 1980-tallet og ble en del av «The Magnificent Seven» sammen med modellkollegaene Helena Christensen, Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford og Naomi Campbell.

Se dette innlegget på Instagram

Flashback Friday - because it's that time of year. 1988.

Et innlegg delt av Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)I tillegg til modellkarrieren, har MacPherson alltid hatt solid forretningsteft. Hun har blant annet sitt eget undertøysmerke i mange år, samt helse- og velværeproduktene WelleCo.

Hun har også hatt sporadiske jobber som både programleder og skuespiller. (Du husker henne kanskje som smellvakre Janine LaCroix som – en stakket stund – var Joeys samboer og kjæreste i «Friends»?)

Ifølge Harper's Bazaar er stjernen i dag verdt svimlende 95 millioner dollar, som tilsvarer omtrent 820 millioner kroner.

Det er ingen tvil om at MacPhersons timeplan er fylt til randen, men hun er likevel flink til å sette av tid til familien. Hun deler stadig vekk bilder av seg selv med sønnene Arpad Flynn Alexander (21) og Aurelius Cy Andrea (16) – som til daglig kaller seg Flynn og Cy – på diverse utflukter.

Med selveste «The Body» som mor, ble begge guttene naturligvis like vakre som Elle. Cy er fremdeles bare unggutten, men Flynn får stadig mer oppmerksomhet for sitt unektelig flotte ytre.

LES OGSÅ: Stjernene vi hadde glemt at spilte gjesteroller i «Friends»

Se dette innlegget på Instagram

Very proud son. Thank you @ecoage 💚

Et innlegg delt av Flynn Busson (@cyfly08)


I motsetning til mange kjendisbarn – for eksempel Cindy Crawfords datter Kaia Gerber, Will og Jada Smiths barn Jaden og Willow, Johnny Depps datter Lily-Rose, Pamela Anderson sønn Brandon Thomas Lee – har Flynn for det meste levd livet utenfor rampelyset.

Men dét betyr ikke at han lever særlig beskjedent!

Flynn har pilotsertifikatet og på Instagram kommer det tydelig frem at 21-åringen elsker å oppleve verden; det siste året har turen gått til blant annet Bahamas, Maldivene, Sveits og den franske rivieraen.

For et liv... Vi spår at vi kommer til å se mye mer av jetsetteren fremover!

Pssst: Flynn – sammen med lillebror Cy og mamma Elle – dukket nylig på forsiden av australske Vogue. Ta en titt på coveret under.

LES OGSÅ: 6 kjendisdøtre som er prikk like sine berømte mødre

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer