Kjendisgalla

Følg Se og Hørs Kjendisgalla direkte her!

Bli med på kveldens eksklusive vorspiel med stjernestylist Jan Thomas. Live fra 18-19.00!

KJENDISFEST: Mandag 23. november er det nok en gang duket for Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir i Oslo. Følg vorspielet live her! Foto: NTB scanpix
KJENDISFEST: Mandag 23. november er det nok en gang duket for Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir i Oslo. Følg vorspielet live her! Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 23. november er det duket for Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir med over 500 inviterte VIP-gjester.

Gallaen er bygget rundt Wenche Foss’ ærespris (humanitær/frivillig organisasjon i Wenche Foss sin ånd, samt en pris til en stor kulturpersonlighet) og prisene  for Årets best kledde Mann, Årets best kledde Kvinne (som blir delt ut for 8. gang,) Årets Tv-navn (som Se og Hør har delt ut i over 35 år) og Årets Kjendis og Årets Hederspris.

Kvelden starter med en eksklusiv vorspiel-sending (fra kl. 18-19) med programleder Hanne Kathrine Bratholt og moteekspert Jan Thomas, som snakker glitter, glamour og fest, og får kjendisene innom i studio på vei inn til selve prisutdelingen.  

Livedekningen følger du her på KK.no (se video nedenfor), og er et samarbeid mellom Dagbladet.no, Se og Hør.no og KK.no!

GLEDER SEG: Ansvarlig redaktør for Se og Hør - Ellen Arnstad, gleder seg til Kjendisgallaen på Chat Noir.
GLEDER SEG: Ansvarlig redaktør for Se og Hør - Ellen Arnstad, gleder seg til Kjendisgallaen på Chat Noir. Vis mer

Selve showet sendes ikke live.

-  Nå er Se og Hørs Kjendisgalla blitt en stor årlig og viktig prisutdeling. I år kan vi glede oss over at Janne Formo som kveldens konferansier - og mange spennende prisutdelere vil være med å sette ramme for kvelden.

- Vi opplever at hele Kjendis-Norge samler seg om «Kjendisgallaen». Det blir stor stas å igjen kunne gi mye heder og ære i løpet av kvelden til personer som har gjort inntrykk, ikke minst å få dele ut Wenche Foss’ ærespris igjen, sier konsernredaktør i Aller Media og ansvarlig redaktør for Se og Hør, Ellen Arnstad.

For mer info og saker om Kjendisgallaen - sjekk Seoghør.nos nettsider!

Seoghør.no, Dagbladet.no og KK.no er alle eid av Aller Media AS.

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer